Algemeen

Nest presenteert 15e editie van Hof en Huis

In het prachtige park van het neogotisch Kasteel d'Aertrycke te Torhout zijn we dit jaar aan onze 15e editie toe. De unieke sfeer op dit fantastische en perfect onderhouden domein wordt deels bepaald door de prachtige verzameling aan in- en uitheemse bomen, duiventil, badhuis, boothuisjes en twee grote vijvers die het kasteel als het ware omarmen. Maar uiteraard geven de exposanten met hun verzorgde standen een extra dimensie aan het geheel. Door zijn jarenlange traditie is deze beurs uitgegroeid tot een ware topper voor bezoeker en exposant!

Een bijzonder rijkelijk gevuld activiteitenprogramma!

Door de nauwe samenwerking met “NEST” is er midden de beurs een deel waar het magazine tot leven komt. Dagelijks geniet je van verschillende interessante demonstraties. Een demonstratieprogramma met deze inhoud en van deze omvang zie je op geen enkele andere beurs! Specialisten op het vlak van koken, planten, interieur en bloemschikken passeren de revue en boeien het publiek. Nu ook zal het wervelend activiteitenprogramma bekoren!

Thema 2008: Tuinfeest!
Omdat het onze jubileumeditie is (15e editie!) en ook voor NEST (5 jaar NEST!), vieren we graag feest! We willen dan ook het thema feest door de hele beurs te verweven. Dat doen we o.a. met een feestelijk gedekte tafel voor het tuinfeest, outdoor cooking, de uitbundige tuin m.a.w. het feest van de tuin in één van de mooiste kasteeltuinen van het land!!

Praktische info:
Van vrijdag 16 tot zondag 18 mei 2008 – telkens van 10 tot 18u
Locatie: Kasteel d’Aertrycke – Zeeweg 42 – 8820 Torhout
Inkom: € 8 (volwassenen) - € 7 (60+ & jongeren tot 12 jaar)
Alle info via: www.hofenhuis.be – info@tuinbeurzen.be – T: 059/700.222 – F: 059/50.41.82
Build for Life