Nest breidt uit naar Duitsland, Oostenrijk, Italië en Spanje

18 januari 2017 Bron: Nest
Nest breidt uit naar Duitsland, Oostenrijk, Italië en Spanje
Nest Labs, ontwikkelaar van hardware, software en services voor een energiezuiniger en veiliger huis, heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn bekroonde producten binnenkort ook in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Spanje verkrijgbaar zijn. "Nest richt zich op het ontwikkelen van huizen die zorg dragen voor de mensen die er wonen en de wereld waarin ze leven", aldus Matt Rogers, mede-oprichter en hoofd producten van Nest. "Met deze uitbreiding komen we een stap dichter bij ons doel: mensen over de hele wereld helpen energie te besparen en zich veilig te voelen in hun eigen huis."
"Tot nu toe waren de hardware, software en services van Nest in maar zeven markten verkrijgbaar. En toch worden ze gebruikt door miljoenen mensen in meer dan 190 landen”, zegt Lionel Paillet, algemeen directeur Nest Europa. "Onze producten en de voordelen die ze bieden zijn dus duidelijk in trek. Met de uitbreiding naar Duitsland, Oostenrijk, Italië en Spanje verdubbelen we onze aanwezigheid in Europa en bieden we potentiële en bestaande klanten de mogelijkheid om Nest-producten in hun eigen taal te gebruiken."

De productportfolio van Nest

 • 3e generatie Nest Learning Thermostat (adviesprijs € 249 incl. btw). De Nest Learning Thermostat leert je favoriete temperatuur kennen en ontdekt hoe lang het duurt om je huis op te warmen. Vervolgens programmeert hij zichzelf om je huis comfortabel te houden. Wanneer je weg bent, zet de thermostaat de verwarming automatisch lager om energie te besparen. En je kunt hem met de Nest-app bedienen, zodat het lekker warm is als je thuiskomt.
 • Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder (adviesprijs € 119 incl. btw). Meer weten, minder zorgen maken. De Nest Protect speurt naar uitslaande brand, smeulend vuur en koolmonoxide. En hij gebruikt zijn stem om je te vertellen waar het gevaar is. Als je niet thuis bent, stuurt hij een bericht naar je mobiel. Tosti laten aanbranden? Je kunt het alarm gewoon met je mobiel uitzetten.
 • Nest Cam Indoor (adviesprijs € 199 incl. btw). Is alles in orde? Wat voert de hond in zijn schild? De Nest Cam Indoor stuurt je een melding wanneer hij beweging of geluid detecteert. En als het donker is, verlicht Nachtzicht alles in beeld. Met de Nest-app kun je hem overal vandaan bedienen en live beelden bekijken in Full HD-video (1080p).
 • Nest Cam Outdoor (adviesprijs €199 incl. btw). Wie staat er voor de deur? Is mijn pakketje gestolen? Maak kennis met de Nest Cam Outdoor. Hij is weerbestendig en kan zo op het stopcontact. Dus je kunt je huis dag en nacht in de gaten houden, weer of geen weer. Ontvang een melding wanneer er activiteit is en zeg iets via je mobiel om iemands aandacht te krijgen.

Partners en beschikbaarheid

De beschikbaarheid van de Nest-producten verschilt per land. Ze kunnen nu al via bepaalde verkooppartners worden gereserveerd met bezorging medio februari beoogd.
 • Duitsland en Oostenrijk: De Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder, Nest Cam Indoor en Nest Cam Outdoor kunnen nu bij Amazon, Media Markt en Conrad worden gereserveerd. De Nest Learning Thermostat is naar verwachting later dit jaar verkrijgbaar.
 • Italië: De Nest Learning Thermostat, Nest Cam Indoor en Nest Cam Outdoor kunnen nu bij Amazon, Media World en ePrice worden gereserveerd.
 • Spanje: De Nest Learning Thermostat, Nest Cam Indoor en Nest Cam Outdoor kunnen nu bij Amazon, Media Markt en El Corte Inglés worden gereserveerd.

Nest gaat ook samenwerken met de marktleiders in deze landen om gezamenlijke klanten de komende maanden van aantrekkelijke aanbiedingen te laten profiteren, waaronder:
 • Baxi is marktleider op het gebied van verwarming en airconditioning, en zal ondersteuning aanbieden voor zowel lokale sales als training voor professionals in Spanje.
 • Engie Italia is Italiaans marktleider op het gebied van gas & stroom, energie-efficiëntie, geïntegreerde systemen en duurzame ontwikkeling.
 • Wind Tre is in Italië, de grootste leverancier in mobiele telefonie met meer dan 31 miljoen klanten. Het bedrijf telt ook 2,7 miljoen klanten in vaste lijn en is tevens marktleider in digitale services.
 • De Generali Group, een innovatieve en gevestigde leider op het gebied van verzekeringen binnen Europa en Duitsland, te beginnen met haar dochteronderneming CosmosDirekt, de grootste directe verzekeraar in Duitsland en Europa.


Lees ook:

 • Bouw & Wonen Partners:
 • Recticel
 • Wienerberger
 • Credishop
 • Loxone
 • bouwinfo