Duurzaam Bouwen

Nationale Innovatie en Duurzaamheidsprijs Wonen

Het Voorlichtingsburo Wonen, een initiatief van de Vereniging Comfortabel Wonen (VCW) , gaat vanaf 2013 jaarlijks de “Nationale Innovatie en Duurzaamheidsprijs Wonen” uitreiken aan bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van innovatie in combinatie met duurzaamheid.
De inmiddels 23 jaar jonge vereniging van bedrijven in de interieur/afbouwbranche wil fabrikanten extra stimuleren zich te onderscheiden op dit zeer belangrijke thema. Zowel bedrijven die lid zijn van VCW als bedrijven die dat niet zijn, kunnen zichzelf als nominee aanmelden. Uiteraard kan een bedrijf ook een ander bedrijf voordragen.

Het doel van deze prijs is om fabrikanten in de interieur-/afbouwbranche extra te stimuleren zich te onderscheiden op dit zeer belangrijke thema. Bedrijven kunnen zowel zichzelf als andere bedrijven voordragen om in aanmerking te komen voor deze prijs. Uiteraard moet de voordracht voorzien zijn van een duidelijke omschrijving van de vernieuwende activiteiten gericht op duurzaamheid die het voor te dragen bedrijf heeft ontwikkeld in het afgelopen jaar.

Aanmelden van een kandidaat voor een nominatie kan op deze pagina. De aanmeldingen moeten uiterlijk 15 maart 2013 binnen zijn. Uit alle inzendingen kiest de jury dan een drietal nominaties. De branche kan vervolgens (eenmalig) stemmen op de genomineerden. Het bedrijf met de meeste stemmen is de winnaar. De prijs wordt uitgereikt op de najaarsvergadering van de vereniging.