Architectuur

NAV organiseert colloquium voor bouwsector marketeers

NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, organiseert op 24 mei in de Montil (Affligem) voor de vijfde maal een colloquium voor marketeers uit de bouwsector. De bedoeling van deze editie is om dieper in te gaan op sponsoring en event marketing naar architecten toe. Niet alleen NAV zal hier haar ervaring delen. Gevestigde waarden binnen het communicatieonderzoek en specialisten uit de marketingsector zullen de architect onder de loep nemen. Deelnemers aan het colloquium zijn welkom vanaf 8u45. De voordrachten worden afgesloten met een sofagesprek tussen vooraanstaande marketeers uit de praktijk. Dit alles wordt afgerond tegen 12u30.

Dit colloquium is belangrijk voor marketeers die alert willen zijn en hun contact met de voorschrijver/architect willen optimaliseren. Net zoals tijdens de vorige edities zal er ook dit keer een voorstelling gebeuren van de resultaten van de grootschalige bevraging van architecten over de bouwwereld. Hiernaast zorgt NAV ook voor een primeur: voor het eerst wordt dieper ingegaan op sponsoring en event management met de architect als specifieke doelgroep. Niet enkel NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, maar ook volgende specialisten komen aan het woord: Prof. Dr. Katia Segers (communicatiewetenschappen VUB – sponsorspecialiste), Dhr. Marc Heylen (marketingbureau AIDA Link), Dhr. Peter Huyghe (zaakvoerder TWICE|Promotheus Inc). Verder mag men zich ook verwachten aan een gedetailleerde ontleding van multichannel en digitale communicatie naar de architect toe. Als laatste onderdeel worden de meest recente trends voorgesteld (dhr. Luc De Keukeleire, AIDA Link), met een knipoog naar de steeds belangrijker wordende seniorenmarketing (Dhr. Herman Konings, Trendwatcher Pocket Marketing).

Als afsluiter volgt hierop een sofagesprek met: Greet Dekocker (Informazout), Patrick O (Viessmann), Stef Vande Meulebroucke (Domotic Lounge, Elektromat), Geert Christiaens (Delta Light). De moderatie gebeurt door Dhr. Geert Maes (Fisa nv – Batibouw).
Dit colloquium wordt georganiseerd met de steun van het marketingbureau AIDA Link, Spotter en het vaktijdschrift Dimension.

Kortom, marketeers kunnen hier terecht voor een boeiende morgen, gevuld met praktische informatie, bekeken vanuit verschillende invalshoeken.


Inschrijven kan voor 180 euro, excl. btw per persoon op het mailadres: secretariaat@nav.be. Na het colloquium krijgen de deelnemers een uitgebreid walking dinner aangeboden. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch terecht bij Jimmy De Buysere op het nummer 050 47 46 72.