My artistic interiors

7 april 2017 Bron: Aerial Media
My artistic interiors
Suzanne Loggere heeft in 1982 Loggere Wilpower opgericht en is sindsdien succesvol ondernemer in de interieurcouture. Loggere Wilpower een agentschap van een groot aantal luxe interieurmerken. Haar stijl wordt internationaal hoog aangeslagen: topmerken als Elitis uit Frankrijk, het Italiaanse Etro, het eeuwenoude Venetiaanse huis Rubelli en het Amerikaanse Donghia vertrouwen en respecteren de manier waarop Loggere de kostbare materialen in verassende combinaties bij elkaar brengt.

In 2016 zit Suzanne Loggere drie decennia in het vak. Natuurlijk verschenen er talloze tijdschriftartikelen over haar landgoed en bedrijf. Maar een boek ontbrak nog.
Over het onderwerp voor het boek: gebruik van kleur in het interieur, put Loggere uit een rijkgeschakeerde ervaring. Twee keer per jaar ontvangt ze de Nederlandse interieurwereld met frisse presentaties van haar soms gedurfde keuzes en kleur combinaties. Niet alleen in de showroom Landhuis Gooilust, maar ook in haar woning in de Orangerie van Landgoed Hilverbeek, laat Loggere zien hoe creativiteit en kleur de beleving van een interieur volledig kunnen veranderen. Die ingrepen hoeven niet persé met grote budgetten gepaard te gaan; vaak is een pot verf al voldoende. Artistic Interiors geeft liefhebbers van het klassieke interieur een ruime blik in de professionele wereld van interior decorating.

'Dit moet een boek worden, dat je zelfs na een paar jaar nog inkijkt omdat er echt waardevolle ideeën in staan,' zegt Suzanne. 'Met schitterende foto's zien en ervaren lezers wat wél (en niet) werkt en leren ze hoe ze een samenhangend inrichtingsplan kunnen opzetten. 'Tricks of the Trade om zelf je stijl te ontdekken'.

Bestel dit boek:


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo