Interieur

Mona Colours App maakt kiezen van verfkleuren eenvoudig én fun

De Mona Colours App past in het nieuwe kleurenconcept Mona Colours van het Gentse bedrijf Libert Paints dat het kiezen van verfkleuren eenvoudiger wil maken. Met tal van handige tools, de Mona kleurencollectie en een nieuw verfgamma wil het Mona concept tegemoet komen aan de noden van al wie bezig is met (re)styling van het interieur. Met de Mona Colours App kan je meteen aan de slag! Je neemt een foto van je interieur en kan hem eenvoudig inkleuren. Ideaal als je je interieur een opfrisser wil geven en je nog twijfelt over de kleuren. Heb je helemaal geen idee? Dan kan je kiezen uit de Mona Favourites.

De Mona Colours App (te downloaden op je iPad of iPhone via iTunes) is een applicatie die je toelaat een zelf genomen interieurfoto onmiddellijk in te kleuren en zo in een oogwenk een indruk te krijgen van het resultaat. Kleuren kies je uit de 750 tellende Mona Colours Collection. Maar met de Mona Favourites kan het evenwel eenvoudiger: dat zijn 10 harmonieuze en frisse kleurencombinaties samengesteld door de Mona kleurconsulentes.

Geen ton-sur-ton maar wel combinaties met pit en ietwat contrast: zachte hoofdtinten komen naast heldere accenten te staan. Het digitaal inkleuren laat je toe grenzeloos te experimenteren, kleurstellingen visueel uit te proberen en te komen tot je hoogstpersoonlijke kleurencombinatie. Zo steek je on-the-fly eender welk interieur in een nieuw kleedje. Inspiratie kan je opdoen in het Mona Moodbook dat de Favourites brengt met sfeerfoto’s en kleurechte verfstalen.

Geen iPhone of iPad? Dan kan je op de Shop Displays (touch screen) bij Mona interieur- en decoratiezaken ook het effect van kleuren evalueren op vaste interieurfoto’s dankzij de Mona Colour Wizard. Die is eveneens beschikbaar op de website.

Prijs van de app: 7,99 €