Badkamers

Minimalistisch badkamerdesign

Minimalisme betekent eenvoud en essentiële vormen. De vormgeving is ontdaan van elke overbodige versiering. Deze trend is zelfs een levensstijlfilosofie geworden. In modeontwerp, industrieel design en interieurdecoratie wordt de algemene stijl gekenmerkt door eenvoudige, puristische vormen.

Geometrische vormen, vlakke oppervlakken en getemperde kleuren zijn typerend voor minimalisme. De esthetiek van het minimalisme straalt een gevoel van harmonie, openheid en sereniteit uit. Dankzij het GROHE Cosmopolitan programma komt minimalisme schitterend tot zijn recht in moderne badkamers.

GROHE breidt de Cosmopolitan reeks uit: van kranen en thermostaten tot wc-bedieningsplaten. GROHE producten weerspiegelen een perfect evenwicht tussen design, gesofisticeerde technologie, optimaal gebruikscomfort en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Essence en Concetto

GROHE heeft een aantal aantrekkelijke lijnen in Cosmopolitan stijl, waaronder Essence en Concetto. Deze kraanlijnen bestaan uit ééngreepsmengkranen voor wastafel waaronder een nieuw model met lange uitloop en mengkranen voor douche en bad. De symmetrische lijnen maken deze kranen tot absolute toppers in een minimalistische badkamer. GROHE SilkMove® zorgt voor een zijdezachte bediening en de bijzonder royale instelhoek zorgen voor absolute precisie en veel comfort. Met GROHE StarLight® hebben de kranen een oogverblindende chroomafwerking en perfecte reflecties.



Grohtherm Cosmopolitan

Het Cosmopolitan design van de Grohtherm zal probleemloos harmoniëren met elke eigentijdse badkamer. De cilindrische en compacte vorm straalt eenvoud uit die volledig in harmonie is met de Essence en de Lineare kraanlijn. Bovendien maakt deze thermostaat gebruikt van gesofisticeerde technologieën, zoals GROHE TurboStat® en GROHE CoolTouch®, om een optimale veiligheid, een optimaal gebruiksgemak en een zuinig gebruik te verzekeren. Kortom, dit is een must voor al wie in zijn badkamer design wenst te combineren met absoluut comfort.

Cosmo en Nova Cosmopolitan

Om de badkamer compleet harmonisch in te richten, is een mooie wc-bedieningsplaat onontbeerlijk. De Cosmopolitan reeks biedt nu twee nieuwe alternatieven aan: Nova Cosmopolitan en Cosmo. Met hun zuivere, geometrische vormen passen deze bedieningsplaten perfect bij een eenvoudige, puristische stijl. De rechthoekige vorm en de dubbele knop beantwoorden aan de hoogste vereisten op het gebied van design en techniek. Nova Cosmopolitan en Cosmo zijn verkrijgbaar in wit, chroom en mat chroom.

Essence
ref. 32 628 000
ééngreepsmengkraan voor wastafel
€ 189,00 excl.BTW

Concetto
ref. 32 629 000
ééngreepsmengkraan voor wastafel
€ 169,00 excl.BTW

Grohtherm Cosmopolitan
ref. 34 274 000
thermostatische mengkraan voor douche
€ 295,00 excl.BTW

Cosmo
ref. 38 732
bedieningsplaat
SH0 = wit € 36,00 excl. BTW
000 = chroom € 49,00 excl. BTW
P00 = mat chroom € 49,00 excl. BTW

Nova Cosmopolitan
ref. 38 765
bedieningsplaat
SH0 = wit € 36,00 excl. BTW
000 = chroom € 49,00 excl. BTW
P00 = mat chroom € 49,00 excl. BTW