Met FABER kies je voor vuur of voor VUUR op Batibouw

  BE   3 februari 2011 Bron: Faber
Ook dit jaar weer warmte en gezelligheid op de Batibouw-stand van Faber. Komende editie van de bouwbeurs pakt Faber opnieuw verrassend uit met ijzersterke en vuurvaste nieuwigheden. Het grote publiek zal kennis maken met de revolutionaire gasbrander Step Burner®, die stapsgewijs verwarmen mogelijk maakt. Daarnaast stelt Faber op Batibouw ‘Logic’ en ‘Logic de Luxe’ voor: twee nieuwe, strakke modellen in de collectie Natural Fires gashaarden.

Warmte op maat met Step Burner®

Met Step Burner® introduceert Faber een nieuw type brander, die op een unieke manier regelbaar is. Of je nu veel of weinig warmte wenst in huis, de sfeerhaarden met Step Burner® laten altijd een prachtig vlammenspel
zien. Zet je je sfeerhaard op vol vermogen, dan staat de volle breedte in vuur en vlam en wordt je woning heerlijk warm. Heb je wat minder warmte nodig, dan concentreert het vuur zich in het midden van de brander. Ben je eerder op zoek naar de sfeer van een brandend haardvuur maar niet zozeer de warmte, dan zet je je sfeerhaard nog een stapje lager. Dankzij de innovatieve Step Burner® kunnen nu dus ook de bewoners van goed geïsoleerde woningen in alle seizoenen genieten van een gashaard. Faber implementeert de Step Burner® in de modellen waar de brander best tot zijn recht komt:

- Aspect RD-L en XL: een imposante, brede 3-zijdige doorkijk gashaard waarbij je het vlammenspel van 3 kanten kan bewonderen.
- Aspect ST-L en XL: een strakke, brede doorkijk gashaard die zich uitstekent leent om twee kamers op een bijzondere manier met elkaar kan verbinden.
- Relaxed Premium M, L of XL: moderne frameless gashaarden. Breed, breder, breedst…

Richtverkoopprijzen (excl. BTW):
- Aspect ST-L EUR 3.693,-
- Aspect ST-XL EUR 4.236,-
- Aspect RD-L EUR 3.693,-
- Aspect RD-XL EUR 4.236,-
- Relaxed Premium-L EUR 2.966,-
- Relaxed Premium-XL EUR 3.130,-

Logic en Logic de Luxe, nogal logisch

Met Logic en Logic de Luxe lanceert Faber binnen de collectie Natural Fires een eigentijdse, frameloze inbouwhaard die past in ieder interieur. Met hun smal en strak design zijn deze gashaarden ideale sfeerbrengers, bijvoorbeeld in de keuken.
- Het model Logic kan eenvoudig bediend worden aan de voorzijde. De optionele afstandsbediening zorgt voor extra gemak bij het gebruik.
- De Logic de Luxe oogt nog iets strakker en heeft aan de voorkant geen lade. Dit model is voor extra comfort standaard voorzien van een ‘de luxe’ afstandsbediening met elektronische ontsteking, timer en een thermostaat die zorgt voor een constante temperatuur.

Beide modellen werken met een gesloten verbrandingssysteem, dat ervoor zorgt dat het klimaat in de leefruimte optimaal blijft. Het gesloten verbrandingssysteem haalt de nodige zuurstof van buiten en voert ook de rookgassen af naar buiten.


Logic pebbles

Richtverkoopprijzen (excl. BTW):
- Logic EUR 1.008,-
- Logic met afstandsbediening EUR 1.176,-
- Logic de Luxe EUR 1.344,-
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo