Bedrijfsnieuws

Mercator Verzekeringen lanceert nieuwe Woningverzekering

Mercator verzekeringen introduceert een nieuwe particuliere woningverzekering op de Belgische markt met de naam “Woning Select”. Dit product vervangt de huidige “Woning Plus” polis en omvat een aanzienlijke uitbreiding qua dekkingen. Dit nieuwe product vormt dan ook een uiterst complete particuliere woningverzekering en is afgestemd op de noden van het moderne gezin.

Zo omvat deze polis bijvoorbeeld standaard een dekking van schade aan plasma- of LCD-schermen. Of stel dat een genster uit de open haard het Perzisch tapijt en het onderliggende parket beschadigt? Ook deze schroeischade is verzekerd. Via de uitbreiding diefstal is daarenboven ook tuinmeubilair – zelfs op binnenplaatsen of in tuinen – verzekerd tegen diefstal.

De nieuwe en verplichte bescherming tegen natuurrampen maakt uiteraard ook vast onderdeel van dit nieuwe product uit en dit aan de quasi beste prijs op de markt. Voor deze dekking bedraagt de prijs immers slechts 0,09 EUR per 1.000 EUR verzekerd kapitaal.

De polis “Woning Select” geldt voor alle nieuwe aansluitingen. Bestaande “Woning Plus”-klanten behouden hun voorwaarden tot aan de omzetting van hun huidig contract.

Meest complete woningverzekering
Met “Woning Plus” beschikte Mercator Verzekeringen reeds over een zeer concurrentieel product op de markt van de woningverzekeringen. Met de nieuwe “Woning Select” gaat Mercator echter beduidend verder. Zo zijn bijvoorbeeld de waarborgen op vlak van brand aanzienlijk uitgebreid: de maximale vergoedingen inzake vandalisme en inbraak verdubbelen, terwijl schroeischade in de nieuwe polis onbeperkt verzekerd is.
Inzake waterschade biedt de polis “Woning Select” eveneens een zeer complete dekking: zo zijn o.m. de kosten van een lekke radiator die schade veroorzaakte, gedekt. In geval van stormschade, bv. schade aan zonnetenten ten gevolge van hagel, geldt de dekking eveneens. Nieuw is dat er ook bij schade door het accidenteel wegvloeien van stookolie een ruime tussenkomst in de saneringskosten is.

Build for Life