Algemeen

Meer power voor de bouwer met Meestervakman

Op donderdag 10 april organiseerde Meestervakman in de gebouwen van RCA in Hasselt een druk bijgewoonde happening. Bij valavond werden de namen van de winnaars van de wedstrijden “Win een Meestervakman” en “Huisstijlpakket” bekend gemaakt.

Ook de verhuis van de organisatie op 1 april naar ruimere gebouwen in het groene Alken werd toegelicht. Verder onderstreepten de woordvoerders van Meestervakman dat het zich niet kan en mag laten inkapselen door provinciegrenzen. Hoe groter immers het aantal aangesloten vakmannen, hoe sterker de pool aan bewezen stielmannen waaruit de bouwheer kan kiezen. De organisatie gaf dan ook te kennen een tandje te zullen bijsteken en te willen overschakelen op een zwaardere versnelling, om zo met nog meer panache ook Oost- en West-Vlaanderen met het succesrijke concept te laten kennis maken.

De winnaars

Het initiatief “Win een Meestervakman” werd eind vorig jaar gelanceerd. Opzet was om iedere maand iemand die zijn of haar bouw- of verbouwproject toevertrouwd had aan een bedrijf dat zich als Meestervakman profileert, te belonen met een ristorno van 500 euro. Voor de maanden december, januari, februari en maart werd daartoe telkens 1 winnaar door een onschuldige hand uit de talrijke inzendingen getrokken. De vier gelukkige winnaars zijn:

Fam. Geelen uit Lanaken die de firma Badweelde inhuurde voor de realisatie van een zwembad, Fam. Thijssen uit Diepenbeek die een spanplafond door het bedrijf Cemes liet plaatsen, Dhr. J. Pauwels uit Averbode die zijn centrale verwarmingsinstallatie aan Thermosystems toevertrouwde en Dhr. A. Bosmans uit Genk die het buitenschrijnwerk van zijn woning door Mecona onder handen liet nemen.

Meestervakman lootte eveneens een fraai ‘huisstijlpakket’ ter waarde van 2000 euro uit. Het was de inzet van een wedstrijd die Meestervakman organiseerde tijdens de ‘Dag van de Professional’ op de bouwbeurs Bouwinnovatie in de Grenslandhallen. Kmo’s uit de sector konden dingen naar dit handige promotieinstrument dat Meestervakman speciaal voor bouwbedrijven ontwikkelde. Het was uiteindelijk Atelier JMP bvba uit Opglabbeek die met het handige pakket aan de haal ging. Het bedrijf is ondermeer actief op het vlak van hondenrennen en hokken voor ’s mens beste –viervoetige- vriend.
Build for Life