Nieuwbouw

Matexi start bouw 23 appartementen van De Kasteeltoren

Projectontwikkelaar Matexi is begonnen met de bouw van 23 appartementen op de hoek van de Frans Gasthuislaan en de Kasteellaan in Koekelberg. Het gebouw ‘De Kasteeltoren’ telt vier verdiepingen, een winkelruimte en 23 ondergrondse parkings.
Het appartementsgebouw biedt een gevarieerd aanbod: 1 studio, 5 eenkamerappartementen, 12 tweekamerappartementen, 3 driekamerappartementen en 2 vierkamerduplexen.

Topligging

‘De Kasteeltoren’ heeft een topligging. Vlakbij zijn alle buurtvoorzieningen voorhanden zoals scholen, winkels, sportzalen en andere ontspanningscentra. ‘De Kasteeltoren’ ligt op enkele stappen van de bus- en metrohalte Goffin en ook met de auto bent u snel in Brussel stad en op de Brusselse Ring.

Vlakbij bevindt zich ook de basiliek van Koekelberg met het Elisabethpark, dat een aangename wandelplaats is voor Koekelbergnaren.

Onder het motto ‘Great places to live’ ontwikkelt Matexi al meer dan 65 jaar op een professionele manier en met een langetermijnvisie nieuwe buurten, waar het aangenaam wonen, werken, winkelen en ontspannen is. Ook het project ‘De Kasteeltoren’ omvat kwaliteitsvolle appartementen gebouwd op basis van doordachte ontwerpen. Zij resulteren in een optimale ruimtelijke indeling in een harmonisch architecturaal geheel.

Energiezuinig

Door een optimale vloer-, muur- en dakisolatie voldoen de appartementen ruimschoots aan de wettelijke normen. Een diep condenserende hoogrendementsketel zorgt voor een energiezuinige verwarming. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Ook akoestisch voldoen de appartementen aan de wettelijke normen.

Foto: Het gebouw ‘De Kasteeltoren’ telt vier verdiepingen met 23 appartementen, een winkelruimte en 23 ondergrondse parkings