Algemeen

Mat dempt geluid van keramische vloeren

Keramische vloeren in appartementen of op verdieping zijn vaak een bron van geluidsoverlast en irritatie. Het kan een serieuze aanslag op uw woongenot zijn. Soft Sound is een geluiddempende ontkoppelingsmat welke contactgeluid dempt met maximaal 16 dB ( conform DIN 52 210 standaard ) en ontkoppelt tevens slechte en instabiele ondervloeren.

Keramische vloeren kunnen zonder extra wapening direct op de Soft Sound worden bevestigd met standaard tegellijm. De mat meet een dikte van 4 millimeter waardoor de totale vloerhoogte gemiddeld 16 tot 18 millimeter bedraagt. De mat heeft een lage warmtedoorlaatweerstand en is daardoor te gebruiken in combinatie met vloerverwarmingen.

Mommersteeg biedt de Soft Sound aan als mat in de standaardafmeting 700 bij 1000 millimeter en als rol van 5000 bij 1000 millimeter via de lijm- en tegelhandel. Voor het snijden kan de gebruiker met een gewoon tapijtmes toe. De mat bestaat uit polyurethaan met minerale toeslagstoffen. Resten kunnen als huisvuil worden gestort.
Build for Life