Marmerlook tegels de trend van nu

23 juli 2018 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Marmerlook tegels de trend van nu
De marmerlook gaat weer helemaal terugkomen! De uitstraling van marmer en de voordelen van keramiek. Dat bereik je met de prachtige keramische marmerlook tegels voor vloer en wand van Bistrot.

De Bistrot collectie

De collectie marmerlook tegels is het resultaat van het zorgvuldig selecteren van grondstoffen in combinatie met geavanceerde productietechnologie. De inspiratie voor deze collectie is gehaald uit het porcellanato marmer. Door de combinatie is het eindresultaat een keramische tegel die zeker niet te onderscheiden valt met echt marmer. Deze elegante tegels komen zowel in designs voor de vloer, als in mooie decors en vormen voor op de muur. De Bistrot vloertegels hebben in twee afwerkingen: soft en glossy. De kleuren Crux Grey en Infinity hebben daarnaast een bocciardato finish.

Marmerlook badkamertegels

De Bistrot tegelserie laat jouw badkamer, keuken of andere binnenruimte opvallen en geeft het interieur een klassieke uitstraling. Bovendien zijn er vele opvallende mozaÔeken en wanddecors die er een mooi geheel van maken. Bistrot tegels zijn er in verschillende kleursoorten: Pietrasanta, Calacatta Michelangelo, Marfil, Crux Taupe, Crux Grey en Infinity.


Marmerlook vloertegels

De marmerlook tegels zijn er in een grote diversiteit aan formaten, gerectificeerd en niet gerectificeerd: 75◊150 cm, 72◊145 cm, 75◊75 cm, 72◊72 cm, 60◊60 cm, 58◊58 cm, 30◊60 cm, 21◊18,2 cm en 7◊28 cm. De bijpassende mozaÔektegels zijn verkrijgbaar in de afmetingen 30◊30 cm per mat.

Hexagon tegels in marmerlook

De decortegels zijn verkrijgbaar in langwerpige en hexagonale (zeshoekige) vormen. Daarnaast zijn er speciale stukken verkrijgbaar van de Bistrot tegels voor een mooie afwerking. Zowel de vloertegels als de wandtegels zijn op verschillende manieren te leggen en te combineren voor een spannend effect.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo