Marlux stelt Xtirio voor op Batibouw

  BE   25 februari 2010 Bron: Marlux
Hoe buitengewoon het buitenleven kan zijn, laat Marlux zien met het gloednieuwe merk Xtirio by Marlux: eigentijdse terrastegels en klinkers die inspireren tot een uniek stukje buitenruimte. Stuk voor stuk innoverende producten die zich lenen tot de creatiefste buitentoepassingen. Op Batibouw (hal 1, stand 313) stelt de Europese speler Marlux het ambitieuze merk Xtirio uitgebreid voor met outdoor moods 2010 – 2011.

Meer dan ooit koesteren we de tuin als een bijzonder stukje buitenruimte. Het functioneel gebruik van de tuin is vandaag belangrijker geworden en heeft veel meer betekenis gekregen dan alleen maar buiten zitten. Met het nieuwe merk Xtirio speelt Marlux hier creatief op in met drie verschillende stijlen: Cosy Mix, Living Design en Just Pure.

Zo zijn de terrastegels en klinkers helemaal afgestemd op hedendaags wonen: de vertrouwde Marlux-kwaliteit met daarboven een innovatief design. Xtirio inspireert en geeft alle ruimte voor eigentijdse buitentoepassingen.

Marketing Manager Frédéric Corman: “Naast het traditionele kwaliteitsassortiment lanceert Marlux nu het merk Xtirio by Marlux: een eigentijdse lijn waarbij het accent ligt op trends en ontwikkelingen. Met het Xtirio Moodbook 2010 zit bovendien niemand nog verlegen om ideeën. De verschillende moodboards – een combinatie van groen, meubelen, accessoires en tegels – geven een leuk overzicht van buitenbeleving in verschillende sferen.”

MARLUX NEEMT DEEL AAN BATIBOUW
25 FEBRUARI – 7 MAART, BRUSSELS EXPO
HAL 1, STAND 313

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo