Keukens

Maak het gebruik van plastic flessen overbodig dankzij Quooker

Maak het gebruik van plastic flessen overbodig dankzij Quooker
Met de Quooker CUBE haalt u ook gekoeld en gefilterd plat en bruisend water uit de Quooker-kraan. In een handomdraai geniet u van een glas puur tintelend fris water of maak u de lekkerste limonades en cocktails. Zo haalt u alles uit één kraan: kokend, warm, koud, gefilterd en gekoeld plat en bruisend water.


De kokendwaterkraan die alles kan

Een Quooker systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en één (of twee) reservoir(s) in de keukenkast. In het kokendwaterreservoir wordt water op 108°C bewaard. Dit klinkt niet meteen energiebesparend, toch is dit het wel. Want wat Quooker zo uniek maakt, is de gepatenteerde hoogvacuümisolatie, die zorgt ervoor dat er amper warmte uit het reservoir kan ontsnappen. Zo hebben de reservoirs een stand-by verbruik van slechts 10 Watt, dit is vergelijkbaar met een Wifi-router. De CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Het bespaart u tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig. Met de toevoeging van dit reservoir, tapt u altijd naast koud, warm en kokend water ook gekoeld, gefilterd (bruis)water uit de kraan. Dit is zeer goed voor het milieu, want gefilterd water heeft een milieu impact tot 33x lager dan gebotteld water.

Geniet van bruisend water en bespaar

Wie veel mineraalwater drinkt is, met een Quooker die drinkwater geeft, een stuk goedkoper uit dan met waterflessen uit de winkel. Met de CUBE bespaart een gemiddeld gezin van vier* op een jaar:

Maak het gebruik van plastic flessen overbodig dankzij Quooker
Doe zelf de bespaarcheck op de website van Quooker om te kijken hoeveel u kunt besparen.

Ook interessant