Keukens

Ontdek Quooker op Batibouw 2024 en profiteer van de speciale actie

Ontdek Quooker op Batibouw 2024 en profiteer van de speciale actie
Ook dit jaar is Quooker terug te vinden op Batibouw. U kunt de laatste nieuwigheden komen ontdekken op standnummer 7320 in hal 7. Ontdek welk systeem het meest geschikt is voor u, test de systemen zelf uit en proef zelf het gekoeld, gefilterd (bruis)water.

Zo werkt een Quooker

Een Quooker-systeem bestaat uit twee delen: een kraan op het aanrecht en (minstens) één reservoir onder in de keukenkast. Dankzij het kokendwaterreservoir tapt u in een handomdraai kokend water rechtstreeks uit de keukenkraan. Dankzij de kindveilige bedieningsknop geef een Quooker-kraan nooit zomaar kokend water, waardoor het een zeer veilige oplossing is. Het COMBI(+)-reservoir gaat nog een stapje verder, en levert ook meteen warm water in de keuken. Wenst u ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water uit uw kraan te tappen? Dan breidt u uw systeem uit met het gekoeldwaterreservoir: de CUBE.

Ontdek Quooker op Batibouw 2024 en profiteer van de speciale actie

Oog voor design

Sinds september 2023 biedt Quooker zowel de Quooker Fusion als de Quooker Flex aan in twee stijlvolle nieuwe finishes. Gunmetal is een materiaal dat diep donkergrijs combineert met blauwe ondertonen en voor een gestroomlijnde, industriële touch zorgt. Rosé koper is een elegante tint, die geïnspireerd is op koper maar ook neigt naar roze, en een warme, tijdloze schittering de keuken in brengt. Dit brengt het totaal aantal aangeboden finishes op 7, net zoals het aantal verschillende modellen. Zo is er voor ieder wat wils.

Batibouw actievoorwaarden

Profiteer vanaf 17 februari bij onze dealers van onze aantrekkelijke Batibouw actie. U kunt kiezen uit de volgende opties:

  1. Korting van €150 (incl. btw) op een Quooker met PRO3-reservoir
  2. Korting van €200 (incl. btw) op een Quooker met een COMBI of COMBI+-reservoir
  3. Korting van €300 (incl. btw) op een Quooker-systeem met een CUBE

De aanbieding is geldig van 17 februari tot en met 31 maart 2024. Levering uiterlijk 15 augustus 2024. De aanbiedingen zijn niet combineerbaar.

Ontdek Quooker op Batibouw 2024 en profiteer van de speciale actie

Over Quooker

In 1970 vond Henri Peteri de Quooker uit, de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Zijn zonen zetten de missie van hun (inmiddels overleden) vader met onbegrensde energie voort. Zij introduceerden ‘de kraan die alles kan’. Uitgerust met een CUBE, kan een Quooker, naast kokend, warm en koud water, ook gefilterd gekoeld (bruis)water geven. Een ware revolutie voor keukens wereldwijd!