Bedrijfsnieuws

MNO Vervat voert bedrijfsresultaat op met 10%

MNO Vervat heeft vorig jaar het bedrijfsresultaat opgevoerd met 10%. De omzet kwam uit op 298 miljoen euro en het bedrijfsresultaat is 9,5 miljoen euro. Het nettoresultaat ging mede door de hogere belastingdruk met 6% omlaag naar 6,1 miljoen euro.

Vorig jaar profiteerde MNO Vervat van de ruime beschikbaarheid van grote infrastructurele werken plus innovatieve contracten. Ook kleinere, lokaal gerichte projecten droegen positief bij aan de bezettingsgraad. De orderportefeuille is met 66 miljoen euro gegroeid en bevat voor 562 miljoen euro aan opdrachten. Het lopende boekjaar stevent af op een omzet van 295 miljoen euro. Enkele prominente projecten waar het bedrijf momenteel aan werkt zijn de aansluiting van de N201 op de A4 en de aanleg van een nieuw stuk A4 bij Steenbergen.

Bijna 80% van de omzet wordt gerealiseerd in Nederland en de resterende 20% komt uit de Antillen en Suriname. Het aantal werknemers nam in 2010 toe van 920 tot 940. Bagger Boskalis kondigde eerder deze maand aan dat het MNO Vervat overneemt.

Gebaseerd op: Cobouw
Build for Life