Nieuwbouw

Luxueuze nieuwbouw in de schaduw van het voormalige Justitiepaleis

In de Molenstraat, een zijstraat van de Justitiestraat, gelegen in de schaduw van het voormalige Justitiepaleis van Antwerpen, zal projectontwikkelaar DP Group weldra starten met de bouw van het luxueuze nieuwbouwproject “Oraniënboom”.

Deze straat, sinds 1490 bekend als het ‘Meulestraatje’ dankt haar naam aan de windmolens die er tot na de 18de eeuw actief waren (Oraniënboom, Coolhaes, Gasthuismolen, enz.).

Dit prestigieuze project wordt volledig opgetrokken in een neoclassicistische stijl die deze buurt zo typisch maakt. Dit vertaalt zich onder meer in het gebruik van geschilderde & bepleisterde lijstgevels, balkons met smeedijzer en aanleg van een zadeldak.

Project “Oraniënboom” omvat 17 ruime appartementen die rondom een grote gemeenschappelijke binnentuin worden aangelegd, wat resulteert in een oase van rust en groen in het hart van de binnenstad.



De oppervlakte van de appartementen varieert tussen 80 en 132 m², met 1 tot 3 slaapkamers en al dan niet met terras of tuin. Verder zijn er 21 ondergrondse autostaanplaatsen voorzien. De prijzen starten reeds vanaf 174.500 EUR (excl. kosten). Vastgoedmakelaar First Immo zal eerstdaags de verkoop van deze appartementen aanvatten.