Keukens

Luxe gaskookplaat met bridgeburner

Luxe gaskookplaat met bridgeburner
De gasrange van AEG is uitgebreid met luxe gaskookplaten met high efficiency branders: ze zijn tot 20% sneller en zuiniger dan traditionele branders en hebben een quick ignition-vonkonsteking, wat voor een groter bedieningsgemak zorgt. Bij deze luxe gaskookplaat steek je het gas aan met één hand. Activeer gewoonweg de gasbrander die je nodig hebt door de knop voorzichtig in te drukken en te draaien. Er zal automatisch een reeks kleine vonkjes worden gegenereerd.

Luxe gaskookplaat heeft strak design

Het keramische glas en het strakke design zorgt voor een perfecte aansluiting met het werkblad. De gietijzeren pannendragers kunnen worden afgenomen en eenvoudig worden gereinigd. De slipvaste siliconen voetjes zorgen voor een grotere stabiliteit. Met bedieningsknoppen met metalen afwerking wordt de nieuwe gasrange afgemaakt.

Bridgeburner

Er is de mogelijkheid om voor een BridgeBurner of, op z’n Hollands, brugbrander in de luxe gaskookplaat te kiezen: deze combineert twee afzonderlijke branders tot eìeìn grote warmtebron. Heel handig bij het gelijktijdig bereiden van grote stukken vlees of veel vis in een braadslede.

Ook interessant