Laatste kans om je dak goedkoop te isoleren

  BE   31 oktober 2016 Bron: Bouw & Wonen
Laatste kans om je dak goedkoop te isoleren
Vanaf volgend jaar krijg je geen belastingvoordeel meer om je dak te isoleren. Daarom is het nu beste moment om nog snel te profiteren van een belastingvoordeel tot 3070 euro. Isolatie is de meest effectieve ingreep om je woning zuiniger te maken. 25 % van de warmte in je woning verdwijnt via het dak. Door je dak te isoleren kan je al snel honderden euro’s per jaar besparen aan verwarmingskosten.

We kunnen klagen over de energiekosten die steeds duurder worden en er niets aan doen. Of we kunnen nog snel profiteren van het belastingvoordeel op dakisolatie samen met de huidige voordelige premies voor het te laat is.

Laatste kans om je dak goedkoop te isoleren

Verplicht in 2020

Laatste kans om je dak goedkoop te isolerenIn 2020 moeten alle daken een verplicht minimum aan dakisolatie hebben. De Vlaamse regering bouwt daarom de financiële steun af door de premies te verlagen en geen belastingvoordeel meer te geven vanaf 2017. Er zijn nog steeds teveel woningen waarvan hun dak niet geïsoleerd is. Van de 3 miljoen woningen in Vlaanderen is de helft ouder dan 40 jaar. Jaarlijks worden er daarvan slechts 0,7% gerenoveerd.

Verlies het belastingvoordeel niet!

Het is in de toekomst verplicht om je dak te isoleren, er is niet veel tijd meer om te genieten van het fiscaal voordeel. Als je nu niet isoleert zal je vanaf volgend jaar een pak meer moeten betalen. Bespaar nog snel veel geld. Isoleren is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Ontdek hier hoe je nog gegarandeerd van alle voordelen geniet!

Laatste kans om je dak goedkoop te isoleren

Bespaar nog meer in groep

Door in groep te isoleren kan je nog veel meer geld besparen. Leveranciers geven dan een extra voordelige prijs. Zo kan je naast de premies en het belastingvoordeel dat je al krijgt voor dakisolatie nog een extra groepskorting van 12,5% ontvangen. De kracht van de groep loont! Schrijf je nu in voor een extra voordelige groepsaanbieding.

Laatste kans om je dak goedkoop te isoleren

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo