Nieuwbouw

Laat zien waar je voor bouwt

Laat zien waar je voor bouwt
Als bouwbedrijf timmer je hard aan de weg. Hier ben je vast de enige niet in, want Nederland telt veel grote en kleine bouwbedrijven. Het is dus belangrijk dat je jezelf profileert met je unieke verkooppunten om een potentiële klant binnen te halen. Misschien ontwikkel je wel je eigen betonmix of ben je expert in het bouwen van tiny houses. Deze unieke kanten van je bedrijf mag je best profileren naar de buitenwereld. Bijvoorbeeld door middel van goede marketing.

Online reclame maken

Om te laten zien wat je doet als bedrijf is het goed om je online te laten zien. Heel veel potentiële klanten gaan namelijk eerst op internet kijken of ze iets over je bedrijf kunnen vinden. Met een online marketing bureau kun je je online zichtbaarheid aanzienlijk vergroten. Bijvoorbeeld door blogs te laten plaatsen op veelbezochte websites over je bedrijf en de unieke kanten ervan. En natuurlijk door middel van advertenties die je doelgroep bereiken. Zo vergroot je niet alleen je zichtbaarheid, maar ook de kans op meer werk.

Focus op duurzaamheid

Er wordt veel gezocht op de duurzaamheid van de bouw. We willen immers in een huis wonen of kantoorpand werken wat op duurzame wijze is gebouwd. Het is een belangrijk punt om te laten zien dat je je bezighoudt met duurzaam bouwen. Werk je bijvoorbeeld met duurzame materialen of recycle je juist materialen? Laat het zien! Naast dat je goed werk levert, is dit de meerwaarde voor je bedrijf.

Laat je specialisme spreken

Daarnaast is ieder bouwbedrijf wel gespecialiseerd in een specifiek onderdeel van de bouw. Denk hierbij aan specialismen als stukadoren, werken met beton ciré of natuursteen. Leg je de mooiste vloeren of is het betegelen van badkamer muren juist een specialiteit? En wat dacht je van het realiseren van een aanbouw voor een kantoor aan huis. Als je niet precies weet wat je specialisme is, dan zal een online marketing bureau je daar zeker bij assisteren.

Laat je van je beste kant zien

Naast reclame-uitingen, blogs en artikelen op andere websites kan een online marketing bureau je ook helpen met een betere vindbaarheid van je eigen website. Goede fotografie, mooie teksten waar Google blij van wordt en natuurlijk duidelijke bedrijfsinformatie zorgen ervoor dat je website bezocht zal worden.

Zorg dat het klikt

Het is overigens wel heel fijn wanneer je een klik hebt met de marketeers. Je wil immers zoveel mogelijk uit handen kunnen geven, zonder je tijdens het ondernemen zorgen te hoeven maken over de online marketingmix en een goed gevonden website. Jij wil je bezighouden met verschillende mooie bouwprojecten. Zoek daarom een online marketing bureau uit wat bij je past qua mentaliteit. Vraag om transparantie in wat ze je kunnen bieden – en vooral in de prijs. Ga je daarna met elkaar in zee, dan weet je dat het goed zit. Kom maar op met die bezoekers en potentiële klanten en laat door middel van je website zien waar je als bouwbedrijf voor staat binnen de branche!

Ook interessant