Interieur

Laat uw interieur een weerspiegeling van uzelf zijn

Heeft u tijdens uw vakantie of zakenreis weleens in een chic vijfsterrenhotel overnacht? De kans dat u bij aankomst versteld stond aan het interieur van het hotel is groot; het tijdloze behang, de luxe sofa's, de klassieke bijzettafels; alles straalt stijl en klasse uit. Ook bij binnenkomst in uw kamer was u vast niet teleurgesteld. Een riant, comfortabel bed stond u op te wachten, prachtige verlichting was aanwezig en alles zag er tot op de puntjes verzorgd uit. Zoals u als gast in een hotel de omgeving waarneemt, neemt ook visite die bij u thuis over de vloer komt uw huis waar. De inrichting van uw huis zegt, gewenst of ongewenst, veel over u als persoon Reden te meer om deskundig te werk te gaan bij een makeover van uw woning!



De belangrijkste stap is wellicht de keuze van meubels. Door in een paar dominerende meubelstukken zoals een bank te investeren komt u al een heel eind. Luxe trendy zitbanken zijn bij Fashion for Home, dé online specialist op het gebied van wonen, ruimschoots te verkrijgen. Of u liever een witte bank met klassieke motieven hebt of een hippere, moderne look, voor elke smaak is er wel iets te vinden. Ook kunt u in plaats van een gewone zitbank voor een slaapbank kiezen. Een slaapbank is een bank die u zo in een comfortabel bed heeft omgetoverd. Handig voor als u onverwachte logé's krijgt.



Slaapbanken met stijl in verschillende maten zijn ook bij Fashion for Home te vinden. Als u in de woonkamer veel ruimte heeft kunt u voor een ruime bank kiezen die dan tot een ruim tweepersoonsbed opengeklapt kan worden. Sommige slaapbanken bieden zelfs een extra uitklapbed aan de onderkant voor zelfs meer slaapplaats.

Door op de website van Fashion for Home te winkelen kunt u tot 70% van de winkelprijzen besparen. U hoeft daarvoor echter niet aan kwaliteit in te leveren. De groothandel werkt uitsluitend met de beste ontwerpers en materialen. Dit zorgt ervoor dat de meubels en woonaccessoires stuk voor stuk robuust, duurzaam en stijlvol zijn. En mocht u ergens niet tevreden over zijn dan staat er een nederlandstalig klantenserviceteam beschikbaar die u kan helpen. Twijfel dus niet en kies voor Fashion for Home voor uw complete huismakeover!