Koelkast in een nieuw, verwisselbaar jasje

5 maart 2019 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Koelkast in een nieuw, verwisselbaar jasje
Het interieur is steeds vaker het verlengde van onze persoonlijke stijl. Zo is bijvoorbeeld kleur heel bepalend in huis. Bosch heeft met het Vario Style-systeem een eenvoudig pakket gecreëerd, waarmee je je persoonlijke stijl tot leven kunt brengen in de keuken. Het is de eerste koelkast in een nieuw, verwisselbaar jasje: een koel-vriescombinatie met verwisselbare deurfronten in verschillende kleuren. Bosch Vario Style is geïntroduceerd in 2017 en was direct een favoriet onder de consumenten. Ook heeft het ontwerp een aantal designprijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Design Award en de iF Design Award. Geheel volgens de nieuwste woontrends worden er vijf nieuwe warme kleuren met een metallic afwerking toegevoegd aan dit snelwisselsysteem. Naast de 19 bestaande kleuren kun je nu dus uit nog meer opties kiezen.

Subtiele tinten, warme oppervlakken

O.a. de kleuren aubergine, brons en groen worden toegevoegd aan het assortiment. “De kleuren worden ontwikkeld met het oog op moderne woon- en lifestyletrends,” aldus Robert Sachon, hoofdontwerper bij Bosch Home Appliances. “De trends van nu zijn warme en knusse omgevingen met subtiele tinten en interessante, reflecterende oppervlakken,” vertelt hij. De nieuwe kleuren van de Vario Style passen hier perfect bij. Ze vallen op door hun parelachtige afwerking en stralen elegantie en stijl uit. De nieuwe kleur antraciet daarentegen heeft een koelere, klassieke en ingetogen uitstraling. De lichtgrijze variant daarentegen past binnen de grijze trend die nu veel terugziet en voegt een vleugje karakter toe, zelfs in zeer eenvoudige keukens. “Met onze nieuwe kleuren kunnen consumenten hun persoonlijkheid nu op nog meer manieren uitdrukken,” zegt de ontwerper.

Koelkast in een nieuw, verwisselbaar jasje

Kleurrijke varianten in een handomdraai

In 2017 introduceerde Bosch de Vario Style in 19 aantrekkelijke kleuren. Daarmee was dit het eerste bedrijf ter wereld dat consumenten zoveel mogelijkheden bood. De kleuren kunnen heel snel en eenvoudig worden omgewisseld. Dankzij een bevestigingssysteem met verborgen klemmen en magneten kunnen de hoogwaardige en duurzame deurfronten makkelijk en zonder gereedschap verwisseld worden. Trek het front voorzichtig naar je toe, til het op en schuif het van de deur. Vervolgens hang je een nieuw front op – en klaar! De koelkast ziet er binnen enkele seconden weer modieus en als nieuw uit.

Koelkast in een nieuw, verwisselbaar jasje

Houd alles vers

De inwisselbare buitenkant van de Bosch Vario Style koel-vriescombinatie heeft een stijlvolle uitstraling, het VitaFresh-systeem regelt dat alles vers blijft. Daarnaast zorgen de twee verschillende luchtbehandelingszones ervoor dat de textuur en smaak van vers voedsel behouden blijven. De gelijkmatige lage temperatuur van rond 0°C en een lage vochtigheid maakt het bovenste gedeelte van de VitaFresh-zone ideaal voor het bewaren van vlees en vis. In de onderste VitaFresh-zone profiteren fruit en groente van een ideale vochtigheid. De nieuwe Vario Style biedt alles wat je van een moderne Bosch-koelkast mag verwachten: praktisch interieur, ledverlichting, elektronische temperatuurregeling en optimale luchtcirculatie. Het perfecte apparaat om voedsel langer vers te houden!

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo