Verbouwen

Klus- of verbouwplannen? Zet 18 april in je agenda

Interieur en inrichting beïnvloeden de uitstraling en sfeer van je huis. Maar de afwerking van muren, plafonds, vloeren en gevels zijn net zo belangrijk. Wat is daarin allemaal mogelijk? Om kennis te maken met de mogelijkheden van stucwerk, terrazzo, vloeren, plafonds en wanden is de Zaterdag van de Afbouw in het leven geroepen. Op zaterdag 18 april 2009 nodigen ruim 200 stukadoors, vloerenleggers en plafond- en wandmonteurs iedereen uit voor een afspraak.

De afspraak kan plaatsvinden bij de mensen thuis, bij de vakman (in de showroom) of op een locatie waar de vakman zijn werk laat zien. Tijdens de afspraak krijgen de mensen gratis advies, kunnen ze inspiratie opdoen en informatie aanvragen. En iedereen die een offerte aanvraagt maakt ook nog eens kans op 500 euro korting op een afbouwklus.

Het aantal verkochte woningen daalt sterk in Nederland maar uit onderzoek van instituut Bouwkennis blijkt dat verbouwplannen niet lijden onder de kredietcrisis. Als mensen niet gaan verhuizen, gaan ze verbouwen is de verklaring.

Meer informatie: www.afbouwenonderhoud.nl