Algemeen

KitchenAid presenteert nieuwe Artisan® wafelmachine

KitchenAid presenteert nieuwe Artisan® wafelmachine
November: velen huiveren bij alleen nog maar de gedachte aan guur allerheiligenweer en het vooruitzicht van de lange, sombere winter. Sint-Maarten, op 11 november traditioneel in het teken van lampions en wafelenbak, staat niet voor niets voor warmte, verbondenheid en delen. Kortom, het juiste ogenblik voor KitchenAid om zijn nieuwe Artisan® wafelmachine voor te stellen. Want wafels zorgen voor een heerlijk geurend en opbeurend moment, op elk tijdstip van de dag.

De Artisan® Wafelmachine is de laatste nieuwkomer in het assortiment kleine apparaten van KitchenAid. Wafels bakken is een plezierige en relatief eenvoudige bezigheid, maar met de Artisan® wafelmachine heb je nu ook het instrument dat een perfect resultaat garandeert. Zijn tijdloze en herkenbare design vormt bovendien in elk keukendecor een elegant designelement.

Perfect resultaat

Dat optimale bakprocédé wordt verkregen door de roterende wafelijzers, waardoor het deeg zich gelijkmatig over de inhoud verdeelt. Gedaan ook met het losprutsen van plakkerige toestanden, dankzij de antiaanbaklaag en een afvoerkanaaltje dat overlopen tegengaat. Verder geeft een baktijddisplay aan wanneer het toestel voorverwarmd is, een alarmfunctie laat weten dat je kan beginnen smullen. Om dat perfecte resultaat constant aan te houden, is de baktemperatuur op zich niet wijzigbaar. Wil je toch een donkerdere en knapperigere wafel, dan stel je gewoon de timer wat langer in, net als bij een toaster.

Stijlvol gebruiksgemak

De dubbelzijdige deksels en handgrepen van deze wafelmachine zitten veilig (Cool Reach) geïsoleerd in het robuuste, roestvrij stalen design. Ook de knoppen en functies zijn uiterst stevig, overzichtelijk geplaatst en eenvoudig te bedienen. Dit alles in de karakteristieke KitchenAid retrolook met zijn afgeronde vormlijnen. De Artisan® wafelmachine is verkrijgbaar in keizerrood, metaalgrijs, amandelwit en onyx zwart.

De 5KWB100 Artisan® Wafelmachine
• Afmetingen: H x L x D: 26,4 x 41,4 x 23,6 cm
• Nettogewicht: 8,2 kg
• Wafels: 19 cm diameter, ronde vorm, dikte 3,18 cm
• Temperatuur- en baktijdaanduiding
• Voorverwarmfunctie
• Geïsoleerde deksels en handgrepen
• Prijs: 329 euro
• Verkrijgbaar vanaf: 15 november
Build for Life