Algemeen

Katleen Adriaensens is Jonge Aannemer van het Jaar 2023

Katleen Adriaensens is Jonge Aannemer van het Jaar 2023
Katleen Adriaensens
Tijdens een feestelijke ceremonie in Maison de la Poste op de jaarlijkse voorstelling van het visierapport, georganiseerd door Embuild Vlaanderen, is Katleen Adriaensens, zaakvoerster van Adriaensens uit Morstel, bekroond tot de Jonge Aannemer van het Jaar 2023. Deze prestigieuze prijs erkent en beloont jonge ondernemers in de bouwsector die uitblinken in visie, innovatie en duurzaamheid.

Deze opmerkelijke prestatie onderstreept niet alleen Katleen's ongeëvenaarde inzet voor duurzaam bouwen, maar ook haar positie als een inspirerend voorbeeld als vrouwelijke leider in een traditioneel door mannen gedomineerde sector.

Katleen Adriaensens, wier bedrijf Adriaensens bekendstaat om haar toewijding aan duurzaamheid en toekomstgerichte visie, toonde haar dankbaarheid bij het ontvangen van de prijs. Ze benadrukte het belang van samenwerking in de bouwsector en haar vastberadenheid om duurzame praktijken te bevorderen.

"Ik ben vereerd en dankbaar voor deze erkenning als Jonge Aannemer van het Jaar. Deze prijs is een weerspiegeling van het harde werk en de toewijding van het hele team bij Adriaensens, die zich inzetten voor onze visie op duurzaamheid en innovatie in de bouwsector. Ik hoop dat deze onderscheiding zal bijdragen aan het stimuleren van een nog duurzamere toekomst en ervoor zorgen dat meer jongeren kiezen voor de bouwsector" aldus Katleen Adriaensens.



Het Jonge Aannemer van het Jaar-programma van Embuild Vlaanderen is een jaarlijkse traditie waarbij vijf jonge ondernemers, één per provincie, worden gevierd voor hun uitzonderlijke bijdragen aan de bouwsector. Dit jaar vestigde Katleen Adriaensens de aandacht op de provincie Antwerpen en vestigde ze een inspirerend voorbeeld voor de gehele Vlaamse bouwgemeenschap.

Ook interessant


Build for Life