Kärcher Center Van Mol neemt West Machines over

  BE   17 juli 2014 Bron: vprconsult
Zopas werd een akkoord bereikt over de overname van West Machines N.V. (Diksmuide) door Kärcher Center Van Mol (Elversele). De overname werd officieel afgerond en de activiteiten van de nieuwe eigenaar starten op 1 oktober aanstaande. West Machines N.V. vindt haar oorsprong in de ondernemersfamilie Vanhove en ontwikkelde een volwaardig Kärcher Center dat in de regio zowel particuliere als professionele klanten bedient.

De keuze voor Kärcher werd ruim 30 jaar geleden genomen na een bezoek aan de Kärcherstand op de landbouwbeurs in Parijs. Willy Vanhove: “In onze zoektocht naar een bedrijf dat een compleet gamma hogedrukreinigers en aanverwante producten kon aanbieden waren we bij wereldmerk Kärcher onmiddellijk aan het juiste adres. In nauwe samenwerking met Kärcher Benelux bouwden we een volwaardig Kärcher Center uit, dat intussen is uitgegroeid tot een begrip in onze streek. Onze klanten, zowel particulier als professioneel, weten de gekende Kärcher aanpak al 30 jaar lang te appreciëren.”

KC Van Mol, jarenlange kennis en expertise

Kärcher Center Van Mol is in het Oost-Vlaamse Elversele gevestigd. Onder leiding van de familie Van Mol en met de inzet van haar enthousiaste medewerkers is dit Center uitgegroeid tot een waardige Kärcher ambassadeur. In 2013 behaalde KC Van Mol nog het Kärcher kwaliteitscertificaat met een zeer hoge score.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo