Kärcher Benelux viert haar 30-jarig bestaan

12 juni 2008 Bron: vprnewsline.be
Meer dan 800 mensen waren afgelopen zondag de gast van Kärcher Benelux tijdens de viering van het 30-jarig bestaan in de Efteling. Kärcher-medewerkers en dealers genoten samen met hun gezin van een dagje pretpark. Aan het einde van de dag deelde de jarige zelf nog een mooi cadeau uit …

Verjaardagscadeau!

Na de verwelkoming door Kees Wagtmans, algemeen directeur Kärcher Benelux, trokken alle gasten gewapend met een Kärcher-rugzak met lunchpakket, op verkenning door het attractiepark voor een dagje familieplezier.
Vanaf 17u00 was het bij een glaasje champagne verzamelen in het Efteling Theater voor de feestelijke afsluiter van de dag. Na de hilarische 'warming up' onder leiding van de Efteling Sleuteliers, was het tijd voor de overhandiging van het verjaardagscadeau.

In zijn feestrede beklemtoonde Kees Wagtmans het belang dat Kärcher hecht aan sociaal engagement. In naam van Kärcher Benelux overhandigde hij vervolgens een cheque ter waarde van 35.000 euro aan Gerda Havertong, ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds. Het bedrag vertegenwoordigt een schenking van reinigingsapparatuur voor alle 16 huizen van het fonds in Nederland, waar gezinnen verblijven tijdens de opname van hun ziek kind in een ziekenhuis of revalidatiecentrum.

Het verjaardagsfeest werd afgesloten met een smakelijk dinerbuffet en live entertainment voor alle gasten.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo