Architectuur

Kandidaatstelling architectenpool AG Vespa sluit af op 7 mei

AG VESPA stelt een nieuwe architectenpool samen in het kader van zijn grond- en pandenbeleid. AG VESPA is op zoek naar veelbelovende, ambitieuze architecten(bureaus), die projecten met uitstraling en architecturale kwaliteit kunnen realiseren.
Het gaat vaak om moeilijke projecten in aandachtswijken van de stad Antwerpen. Door omgevingsstorende panden te vervangen door een kwalitatief woningaanbod, draagt AG VESPA actief bij aan een aangename woonomgeving. De stad Antwerpen wil zo nieuwe bewoners aantrekken en de private ontwikkeling stimuleren. Op die manier zet AG VESPA architectuur in als middel voor stadsontwikkeling.

De selectie van de architecten(bureaus) gebeurt aan de hand van een beperkte offerteaanvraag, waarvan u het bestek op de website kunt downloaden. Op basis van de hierin opgelijste selectie- en gunningscriteria zullen 10 ontwerpers worden gekozen waarmee AG VESPA een raamcontract af sluit. Voor een periode van drie werkingsjaren kunnen aan deze bureaus architectuuropdrachten worden toegewezen.

Lees verder op Vlaamsearchitectuur.be