Interieur

Julita: De nieuwste bank van Leolux

Voor de nieuwste bank van Leolux, Julita, heeft meesterdesigner Jan Armgardt zich laten inspireren door de natuur. Julita heeft zacht uitwaaiende armen en de bekleding met sierlijke details verlenen de Julita haar subtiliteit. De hoge rug biedt geborgenheid en een actief comfort, terwijl de gebogen poten als boomtakken onder de zitting lijken te ontspruiten.

Julita is leverbaar als 2,5 en 3-zits bank en heeft ook een bijpassende pouf. De plooien aan de voorzijde van de rug zijn afgewerkt met fraaie stikdetails. De poten zijn standaard uitgevoerd in eiken (olie naturel), maar zijn ook te bestellen in eiken beits, olie op kleur of in gelakt beuken.
Julita: De nieuwste bank van Leolux
Designer Jan Armgardt is verantwoordelijk voor een groot aantal Leolux klassiekers. De bekendste is Tango uit 1984. Dertig jaar later is deze bank nog steeds relevant door zijn elementaire design.

Julita wordt gepresenteerd op de Woonbeurs die plaatsvindt van 30 september t/m 5 oktober in de RAI in Amsterdam. De bank is vanaf eind oktober in de winkels verkrijgbaar.
Julita: De nieuwste bank van Leolux