Interieur

Het woonseizoen start tijdens Woonbeurs Amsterdam

Op de Woonbeurs Amsterdam vind je alles voor je huis onder 1 dak. Het nieuwste van het nieuwste op woongebied. De slimste tips voor energiezuinig wonen. De nieuwste generatie Nederlandse ontwerpers. En natuurlijk persoonlijke adviezen. Op de Woonbeurs Amsterdam wordt iedere woonvraag beantwoord voor het verbouwen of veranderen van je huis. Het grootste woonevent van Nederland start het nieuwe woonseizoen van 30 september tot en met 5 oktober 2014 in de RAI Amsterdam.

Primeurs

Als bezoeker kun je er volop inspiratie opdoen in unieke en levensgrote woonhuizen van Nederlands mooiste woonbladen zoals ariadne at Home, vtwonen en Eigen Huis & Interieur. Ontdek op de Woonbeurs Amsterdam de nieuwste woonproducten om je huis in persoonlijke woonstijl aan te kleden.

NIEUW! XLUX district

Nieuw dit jaar op de Woonbeurs Amsterdam is het XLUX- district, waar niemand minder dan Roelfien Vos ambassadeur van is. Hier zijn de presentaties van woonmerken te vinden die goed aansluiten bij de wens om te wonen in luxe en comfort.

Woonbeurs Amsterdam

NIEUW! 4 adviespleinen

Vanaf 1 september start de inschrijving voor 2000 adviesplekken via woonbeurs.nl. Er zijn verschillende Adviespleinen, namelijk het Lichtadviesplein, Architectenplein, Energie adviesplein en het Stylingadviesplein, waar je professioneel woonadvies krijgt voor het veranderen of verbouwen van je huis.

NIEUW! Garden District

Terug van weggeweest op de Woonbeurs Amsterdam; het Garden District. Een groene plek op de beurs waar merken op het gebied van modern buiten wonen hun nieuwste producten en diensten laten zien.

NIEUW! Experienzzz. Unieke beleving voor beeld & geluid

In het weekend van 4&5 oktober vind in de RAI Amsterdam de unieke en bijzondere beurs Experienzzz plaats. Hier zijn de presentaties én de nieuwste innovaties op het gebied van beeld en geluid te zien. In de speciaal ingerichte luisterkamers zijn zelf producten te testen. Met een toegangsbewijs van de Woonbeurs Amsterdam heb je dit weekend ook toegang tot Experienzzz.

Ook interessant