Joli lanceert Tapaz

6 april 2011 Bron: Interlinka
Tapaz brengt leven in de brouwerij. Het jongste ontwerp van JOLI is een muziekaccessoire met verlichting. Of een lichtelement waarmee je muziek afspeelt. Of een dienblad met licht en geluid. Welke taak je aan Tapaz ook toevertrouwt, hij doet het met het grootste gemak. Bovendien is dit ontwerp -geheel in de filosofie van JOLI - in- én outdoorproof.

Tapaz is een multitasker pur sang. Het ontwerp kan gebruikt worden als dienblad waarop je hapjes serveert. Geef je het liever een vaste plek op de tafel, ook dat kan. Tapaz toont echter zijn ware aard op het moment dat je de ledlampjes aanknipt en er een mp3-speler, gsm, iPod of iPhone op aansluit. Dan verandert de op het eerste gezicht koele serveerboy in een rasechte sfeerbrenger. Als er te genieten en te feesten valt is Tapaz er graag bij. Met zijn tweeën op het terras op een mooie zomeravond? Vriendenbezoek dat spontaan uitmondt in een feestje? Een kotparty in het verschiet? Met Tapaz heb je steeds muziek, sfeerverlichting en een dienblad binnen handbereik.

Tapaz is beschikbaar in 3 versies: 45 cm x 45 cm, 95 cm (L) x 16 (B) en 145 cm (L) x 16 cm (B). Voor de afwerking van de plaat met afgeronde hoeken heb je de keuze tussen glas met een ‘Matilux’-coating of keramiek. Beide afwerkingen zijn uv-bestendig, krasvast en gemakkelijk schoon te maken.

In tegenstelling tot gewoon glas heeft dit type veiligheidsglas een gezuurde, fluwelig aanvoelende bovenlaag in combinatie met een gekleurde onderlaag (wit, antracietgrijs of taupe).
Geef je de voorkeur aan keramiek, dan kies je uit antracietgrijs, sahara, bluestone, woodgrey of het gevlamde oxyde.

Alle technische componenten van Tapaz zijn aan het oog onttrokken en zitten onder de glazen of keramiekplaat: de witte ledlampjes die zorgen voor sfeervolle verlichting, de stereoluidsprekers, de standaard aansluitmogelijkheden voor mp3-speler, Iphone, Ipod of gsm, en de oplaadbare batterij. Dankzij de batterij ben je niet afhankelijk van een stopcontact om te genieten van je favoriete muziek. Ook met kabels - die flink in de weg kunnen zitten - hoef je geen rekening te houden.
Loopt een zomers tuin- of terrasfeestje uit tot in de vroege uurtjes en vergeet je Tapaz binnen te halen? Geen nood, dit ontwerp is waterdicht (IP 54-norm) en kan tegen een stootje.

De aanbevolen verkoopprijs van Tapaz met oplaadbare batterij begint vanaf 1.200 euro, inclusief btw. JOLI lanceert dit muziekaccessoire met een speciale actie: tussen maart en 30 juni 2011 krijg je bij aankoop van elk van de drie modellen een JOLI-mp3-speler cadeau.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo