Domotica

Je voelt je thuis steeds veilig en op je gemak

Hoeveel keer heb je het al niet meegemaakt ? Iemand belt aan met een pakje, de postbode staat voor de deur met een aangetekende brief enz... Je bent niet thuis en weet ook niet wie er aan de voordeur stond. Of je bent wel thuis, maar wil eerst zien wie er aan de deur staat vooraleer je opendoet. Toch vervelend dat je niet kan zien wie er aan de deur staat.
Met videofonie kan je vanop veilige afstand oproepen beantwoorden, je deur ontgrendelen en met je bezoekers spreken. Ontvang hier vrijblijvend meer informatie.

Videofonie dat is meer dan een parlofoon

Videofonie is gelijkaardig met parlofonie maar waar je bij een parlofoon beperkt bent tot enkel spreken, kan je via een videofoon ook zien wie er effectief voor je deur staat. De ingebouwde camera biedt je op die manier nog meer comfort, veiligheid en privacy. Sommige camera’s maken het zelfs mogelijk om in breedbeeld naar de omgeving voor de deur te kijken of in te zoomen op de desbetreffende bezoeker. Gemakkelijk om de postbode of de klusjesman te onderscheiden van ongewenst bezoek. En met een klik op de knop laat je hen snel binnen.
Bovendien kan je optioneel kiezen om meerdere camera’s aan te sluiten op jouw videofoniesysteem. Je kan het systeem bijvoorbeeld ook laten aansluiten op een videofoon aan de garagepoort, zo kan je meteen de juiste mensen binnen laten. Wil je graag genieten van dat extra paar ogen, kies dan voor videofonie als toegangscontrole.

Videofonie

Waarom Videofonie?

Veiligheid
Dankzij een videofoon kan je vermijden dat ongewenste personen toegang tot jouw woning krijgen. Je hoeft de deur niet meer te openen om te weten wie er deze keer voor staat.
Videofonie
Comfort
Je kunt de deur of poort van op afstand controleren en openen door een simpele druk op een knop. Wanneer je met meerdere binnenposten werkt, is de intercomfunctie een extra troef.
Met een handenvrije binnenpost kun je de oproep van op afstand beheren. Je moet dus niet meer naar de binnenpost om de hoorn af te nemen.
Videofonie
Privacy
Met een videofoon zie je wie er aanbelt en daardoor kan je niet opendoen, indien je liever niet gestoord wil worden. Daarnaast voorkom je ook dat de persoon aan de deur een inkijk heeft in je woning wanneer je de deur opent.
Videofonie

Wat bij afwezigheid?

Wist je dat je zelfs kan weten wie er thuis geweest is tijdens jouw aanwezigheid? Dat is handig als je, om welke reden ook, wil weten wie er aangebeld heeft terwijl er niemand thuis was. Jouw videofoniesysteem filmt wie er voor jou deur stond en maakt het gemakkelijk om beelden van die persoon op te vragen. Dit systeem geeft je de mogelijkheid om jouw veiligheid nog meer te garanderen.

Videofonie nu ook als applicatie

Je kan een videofoon ook gebruiken voor wanneer je op reis bent of je ver weg van jouw woning bevindt. Dit dankzij de gebruiksvriendelijke applicatie, die je zo op je smartphone of tablet hebt geïnstalleerd. Voor zowel Android als Apple. In realtime zie je vanop je vakantiebestemming wie aan jouw deur staat. En je kan met een klik op je smartphone of tablet jouw voordeur openen. Handig voor de buurman die tijdens jouw verlof de planten water verzorgt of jouw huisdieren te eten geeft. Ook handig als je in de file staat en je partner is de sleutel vergeten en kan niet binnen. Je hoeft je niet te haasten en je partner kan zo binnen.

Eenmaal je een videofoniesysteem in huis hebt, kan je bijna niet meer zonder. Het vergroot je gevoel van veiligheid, draagt bij tot jouw privacy en is zeer handig in het dagelijkse gebruik. Ontdek het hier.