Verlichting

Jaarbeurs Utrecht lanceert Led'n'Light

Jaarbeurs Utrecht lanceert met Led'n'Light een nieuwe formule voor de verlichtingsbranche binnen de bouwsector. De ontwikkelingen op het gebied van innovatieve en energiezuinige verlichting gaan razendsnel. Sleutelwoorden zijn energiezuinigheid en lichtkwaliteit. De nieuwe formule is voor o.a. fabrikanten, importeurs, groothandels en installateurs van verlichtingsproducten een uitgelezen kans om in contact te komen met professionele doelgroepen in de bouw, zoals architecten, projectontwikkelaars, gebouwbeheerders en bouwbedrijven.

Led'n'Light presenteert het hele verlichtingsscala. Van LED-lampen tot armaturen en van componenten tot complete verlichtingsoplossingen. Design, maar ook energiezuinige, breed toepasbare oplossingen. Uit onderzoek blijkt dat verlichting in de top 5 staat van snel te nemen energiebesparende maatregelen en zijn aldus binnen de bouwsector van strategisch belang.

Led'n'Light is tijdens de Week van de Bouw van maandag 9 tot en met vrijdag 13 februari 2015 aanwezig in de hal van Renovatie & Transformatie. Vijf dagen waarin alle schakels van de bouw en vastgoed elkaar vinden in Utrecht. De Week is een combinatie van vakbeurzen, gala, award uitreikingen, netwerkbijeenkomsten, festivals en congressen.

Licht is onderdeel van bouwproces

De exposantenwerving gaat binnenkort van start. De reacties vanuit de markt zijn positief, meldt marktmanager Cas Wegman van Jaarbeurs: "De formule is gebaseerd op een simpel maar doeltreffend principe: iedere doelgroep heeft zijn eigen beurs. Wij bieden met dit evenement een optimaal bereik in de bouwsector. Het is tenslotte een wezenlijk onderdeel van het bouwproces."

Volgens Wegman is de formule uitermate geschikt om laagdrempelig en eenvoudig in te stappen. De formule is vooral ook gericht op de beleving van de bezoekers. Wegman: "Bezoekers gaan we tijdens de Week van de Bouw een beleving bieden. We gaan ze in een heel andere wereld trekken. Dat doen we door de opzet van een 'lichtstraat' met exposanten die je kunt betreden door een lichttunnel. Het 'tunneleffect' trekken we door naar de opzet van de stands."

Wegman: "Onze klanten willen met al deze partijen, in al hun rollen en samenwerkingsvormen communiceren en een relatie opbouwen. Daar is deze formule uitermate geschikt voor."

Ook interessant