Algemeen

Inschrijving voor de Klaassen Innovatieprijs geopend

De inschrijving voor de Klaassen Innovatieprijs 2005 is geopend. De prijs, in 1999 voor het eerst uitgereikt, wordt om de twee jaar toegekend aan het meest innovatieve idee of toepassing, dat een bijdrage levert aan verbetering van de kwaliteit van de producten en het productieproces van de Klaassen Groep.

De geldbedragen van de hoofdprijzen zijn verhoogd en vanaf dit jaar is zowel een interne als een externe hoofdprijs ingesteld. Bovendien maken alle genomineerde ideeën kans op een tweede prijs. Met deze prijs wil de Klaassen Groep haar medewerkers, comakers en relaties uitdagen om vernieuwend bezig te blijven met hun vak. Inzenden is mogelijk door zowel werknemers als door externen.

Optopklem
Het winnende idee van 2003, de Optopklem, bedacht door twee medewerkers van de Klaassen Groep te Dinxperlo, is inmiddels gepatenteerd, bedrijfsbreed in gebruik en via de bouwmaterialenhandel te verkrijgen. De Optopklem was dit jaar ook een van de vijf genomineerde inzendingen voor de Aannemer Innovatieprijs 2005.

Hoofdprijzen
De Klaassen Innovatieprijs 2005 bestaat uit twee hoofdprijzen: Een interne hoofdprijs van 5000 euro en voor externen een hoofdprijs van 3000 euro, met een aanbieding om zich als co-maker te profileren voor een project. Voor beide groepen wordt onder de genomineerde inzendingen een extra prijs verloot ter waarde van 500 euro.

Op www.klaassen.com is meer informatie over de prijsvraag te vinden en een deelnameformulier te downloaden. Inzendingen moeten voor 31 oktober binnen zijn. Begin 2006 worden de prijzen uitgereikt.
Build for Life