Kachels & open haarden

Innovatief interieur voor houthaarden: beton keramiek

Barbas introduceert dit najaar dé innovatie op het gebied van binnenbekleding voor houthaarden: beton keramiek; een nieuw interieur dat er niet alleen mooier en strakker uitziet, maar ook zorgt voor een langere levensduur. Beton keramiek is exclusief ontworpen voor de Barbas houthaarden.

Beton keramiek heeft een andere samenstelling dan andere interieurs, zoals vermiculiet. Het beton keramiek bestaat uit een betonmix met wapening. Dit is duurzaam materiaal dat er ook nog eens mooi uitziet. Het beton keramiek is door en door gekleurd waardoor het materiaal zijn kleur behoudt. Daarnaast beschikt het beton keramiek over zeer goede stooktechnische eigenschappen, wat mede zorgt voor een hoog rendement en een lage emissie. Het keramiek heeft een minder snelle ontgassing tot gevolg waardoor de verbranding rustig en gelijkmatig is. Zo kunt u optimaal genieten van een schitterend en sfeervol houtvuur.

De nieuwe interieurs van beton keramiek zullen dit najaar leverbaar zijn voor de inzet houthaarden Universal en Unilux van Barbas.