Informatieboost op Kick Off Days for Architects

  BE   8 augustus 2012 Bron: NAV
Informatieboost op Kick Off Days for Architects
Binnenkort starten weer heel wat (ir-)architecten met hun stage. NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, organiseert voor deze pas afgestudeerde architecten de Kick Off Days for Architects. Tijdens een 2 uur durende infosessie geven diverse experten en gevestigde architecten alle stage- en beroepsinfo mee voor deze starters. Met de steun van de Orde van Architecten Vlaamse raad kunnen ze op 3 locaties terecht. Afsluiten gebeurt met een stijlvolle receptie.
Pas afgestudeerde architecten staan voor heel wat keuzes die hun beroepsuitoefening als architect zullen bepalen: Werken als zelfstandige of bediende? Kiezen voor een stage bij een groot of klein bureau? Hoe regel je best je boekhouding en sociaal statuut? Hoe raak je aan je eerste eigen opdrachten en start je succesvol als architect? Wat met de 10-jarige aansprakelijkheid in de praktijk?

NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, organiseert, in samenwerking met de Orde van Architecten Vlaamse raad, jaarlijks de Kick Off Days for Architects. Pas afgestudeerde (ir-) architecten kunnen op 3 locaties terecht voor een dynamisch panelgesprek met tips en tricks van fiscale en juridische experten, maar ook gevestigde architecten komen getuigen over hun eigen opstart als architect.
Na afloop van het panelgesprek kunnen de aanwezigen, bij een hapje en een drankje, nog wat napraten met mede-afgestudeerden. Met vragen kan men dan ook terecht bij de sprekers en de diverse infostanden.
Wie wil deelnemen aan de infoavond kan kiezen uit volgende data/locaties:

- di 4 september in GENT
- do 6 september in HASSELT
- di 11 september in MECHELEN

Ontvangst vanaf 18u30. Panelgesprek tot 21u15, gevolgd door een receptie.
Deelnemen is volledig gratis en exclusief voor pas afgestudeerde architecten. Vooraf inschrijven is wel verplicht. De plaatsen zijn beperkt!

Wie nog een stageplaats zoekt, vindt op de website ook meer dan 60 zoekertjes!

Link: www.kickoffdaysforarchitects.be
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo