Verwarming & Sanitair

Infoavonden vloerverwarming trekken geïnteresseerd publiek

VASCO, één van de grootste spelers op de internationale radiatorenmarkt, organiseerde gisteren haar tweede infoavond met als centraal thema vloerverwarming. Na de eerste succesvolle uitgave 2 weken geleden in Waregem, was ook de deze in Nazareth een absoluut succes, niet minder dan 110 mensen waren aanwezig.

Duurzame verwarming

Duurzame verwarming en wooncomfort, het zijn twee thema's die VASCO nauw aan het hart liggen. Zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten levert VASCO een belangrijke bijdrage bij het creëren van een inspirerende, behaaglijke leefomgeving waar design, interieur en architectuur mooi in elkaar overvloeien.

Zo werd op de infoavond uitgebreid ingegaan op het aanbod vloerverwarming en de voordelen die dit type verwarming biedt. Gelijkmatige warmteverdeling, geen tocht of stofcirculatie, daling van het brandstofverbruik en de combinatiemogelijkheden met koeling en designradiatoren zijn daar enkele voorbeelden van.

Die combinatie van vloerverwarming met designradiatoren werd toegelicht in een tweede deel, terwijl de bezoekers eveneens werden geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op gebied van aluminium radiatoren.

Naast haar innovatieve kracht bij de ontwikkeling van designradiatoren, kan VASCO ook bogen op meer dan 28 jaar ervaring in het aanbieden van vloerverwarming voor de Belgische markt.