Verbouwen

Infoavond Renoveren is Informeren

Bij het aankopen of verbouwen van een woning zijn er op korte termijn meerdere beslissingen te nemen. Vaak in materies waar niet iedereen mee vertrouwd is. Het is dus aangeraden om goed ingelicht te zijn. De infoavond “Renoveren is informeren” georganiseerd door De Vlaamse Renovatiedag geeft toekomstige verbouwers de informatie mee die nodig is om goed voorbereid van start te gaan.

De infoavond “Renoveren is Informeren” doorloopt in chronologische volgorde het volledige verbouwproces. Dit van de aankoop tot de oplevering van een woning. Van alle fases verneemt u er van meerdere experts de nuttige weetjes en tips voor een geslaagde renovatie.

U krijgt antwoord op vragen als:
Waar moet ik op letten bij de aankoop van een woning? Hoe zit het nu juist met de woonbonus? Kiezen voor een variabele of een vaste rentevoet? Wat is de rol van de notaris? Welke architect moet ik kiezen? Is energiezuinig renoveren een haalbare kaart? Van welke premies kan ik genieten? …

De sessie heeft plaats op twee locaties. Op dinsdag 22 mei te Gent en op woensdag 23 mei te Antwerpen. Dit telkens van 19u00 tot 21u30. Deelname is gratis maar u dient zich wel vooraf in te schrijven op www.devlaamserenovatiedag.be/infosessies.
Na afloop van de avond ontvangt iedere aanwezige een verbouwers - infopakket.

PRAKTISCH
Data & Locaties:
dinsdag 22 mei 2012 te Flanders Expo Gent
woensdag 23 mei 2012 te KBC Antwerpen

Tijdstip:
19u00u tot 21u30

Ook interessant