Algemeen

Inbrekers kijken het WK voetbal bij u thuis

Het WK voetbal in Brazilië is niet alleen voor voetballiefhebbers een feest. Ook inbrekers kijken uit naar de wedstrijden van de Rode Duivels en andere deelnemende teams. Want terwijl de voetbalfans bij familie, vrienden of in het café de wedstrijden volgen, is hun huis een gemakkelijk doelwit. Verisure stelde tijdens de kwalificatiewedstijden van de Rode Duivels een gemiddelde stijging van de alarmsignalen vast met 20 procent.

Volgens cijfers van Verisure, de Europese leider van slimme alarmsystemen, stijgt het aantal inbraakalarmen duidelijk zodra er gevoetbald wordt. Christophe Lemaitre, Marketing Manager bij Verisure: “Wij hebben in onze database van geverifieerde inbraakalarmen vastgesteld dat het aantal inbraken tijdens kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels twintig procent hoger lag dan vergelijkbare dagen. Met andere woorden: terwijl de consument zijn eigen tv thuis verruilt voor het grote scherm elders, lopen inbrekers met uw toestel en andere waardevolle spullen weg. Alle reden dus om maatregelen te nemen en uw huis afdoende te beschermen tegen ongewenst bezoek.”

Zo biedt Verisure innovatieve alarmsystemen aan, die continu gemonitord worden door de eigen Verisure-meldkamer. Via de Verisure-app is het mogelijk met de smartphone van op afstand het alarm in of uit te schakelen. Het stelt de consument ook in staat om op afstand zijn lichten aan en uit te doen en de tv in te schakelen. Zo controleert de huiseigenaar de activiteit in het huis, samen met de meldkamer van Verisure, en kan hij met een gerust hart genieten van het WK voetbal.

Build for Life