ISH 2019: Grohe geeft de toekomst van water vorm

14 februari 2019 Bron: Grohe
ISH 2019: Grohe geeft de toekomst van water vorm
Grohe zal een recordaantal innovaties presenteren tijdens ISH, ‘s werelds meest toonaangevende vakbeurs voor verantwoord gebruik van water en energie in gebouwen. De beurs zal plaatsvinden van 11 tot 15 maart 2019 in Frankfurt. Grohe positioneert zich er als leidend wereldwijd merk omtrent badkameroplossingen, keukensystemen en intelligent waterbeheer. Hiermee brengt het merk het motto ‘Water. Intelligence. Enjoyment’ naar een ander level en wordt naast nieuwe productlanceringen het element ‘water’ de nieuwe focus van innovatie. Grohe AG’s CEO Michael Rauterkus zal er op maandag 11 maart een keynote speech houden om zo zijn visie te delen over hoe Grohe de toekomst van water productief vormgeeft, inclusief intelligent waterbeheer.

Uw gratis dagticket voor ISH

Als lezer van Bouw & Wonen kan u uw gratis toegangsticket (dagticket) via het speciale formulier aanvragen. U krijgt dan via e-mail een code toegestuurd die u online kan omwisselen in een dagticket.

ISH 2019: Grohe geeft de toekomst van water vorm

Grohe is de drijvende kracht achter de digitale transformatie in de sanitaire sector

Afgelopen jaar groeide Grohe uit tot een drijvende kracht achter de digitale transformatie in de sanitaire industrie, waarbij eigen Internet of Things (IoT)-producten worden aangeboden. Het intelligente waterregelsysteem Grohe Sense Guard maakte zo zijn intrede in de wereld van smart homes. Zo verzekerde het merk een plek in de Top 100 Insurtechs in de Digitale Verzekeringsagenda.

Digitalisering heeft altijd een invloed op verschillende nieuwe gebieden in ons leven. De evolutie van een smart home naar een volledig intelligent functionerend huis zal een interessant onderwerp vormen tijdens “Intelligent Living Summit” op woensdagavond 13 maart. Tijdens deze “Intelligent Living Summit” zal Grohe samen met de Duitse bedrijven Miele en Viessmann tijdens een panelgesprek bespreken hoe je huis je leven kan ondersteunen op verschillende intelligente manieren.

ISH 2019: Grohe geeft de toekomst van water vorm

Nieuwe keramieklijnen en een breed scala aan nieuwe kleuren en materialen

De badkamer wordt steeds meer als een leefruimte gezien. Daardoor ligt vandaag de dag ook steeds meer de nadruk op een persoonlijk design. Bezoekers kunnen bij de Grohe-stand op ISH inspiratie opdoen om thuis hun eigen persoonlijke spa te creëren.

Grohe’s minimalistische keramieklijnen matchen perfect met de vorm en functie van Grohe’s badkamerproducten, alsook de Grohe Colors Collection. Die laatste is een reeks van Grohe kranen en accessoires in tien verschillende kleuren en afwerkingen die de grootst mogelijke creatieve vrijheid bieden voor het individualiseren van niet enkel je badkamer; maar ook je keuken.

ISH 2019: Grohe geeft de toekomst van water vorm

Gewoonweg universeel: Grohe Rapido SmartBox

Zelfs achter de wand kan Grohe innovaties aanbieden met een toegevoegde waarde voor zowel de installateur als de eindgebruiker. De nieuwe Grohe Rapido SmartBox biedt installateurs, architecten en planners een oneindig aantal oplossingen, met behulp van slechts één inbouwbox. Het kan universeel gebruikt worden voor alle finale afwerksets van Grohe, ongeacht of het een ééngreeps mengkraan, een thermostaat of een SmartControl is.

Ruimte is vaak beperkt en daarom erg waardevol. Inbouwinstallaties zorgen voor meer plaats onder de douche zonder in te boeten op functionaliteit of comfort. Ze bieden ook extra praktische voordelen: het schoonmaken gaat sneller en handiger. Dankzij de inbouwinstallatie biedt de nieuwe Grohe Rapido SmartBox niet alleen extra plaats onder de douche, hij biedt daarnaast ook meer flexibiliteit op vlak van van planning en installatie. De uitgebreide keuze aan uitvoeringen, vormen, kleuren en afwerkingen laat je badkamer schitteren met een personal touch. Bezoekers van ISH of de Grohe XXL Experience Truck zullen deze voordelen zelf kunnen ervaren.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo