Domotica

Hoor en zie direct wie aanbelt voordat u de deur opendoet

Hoor en zie direct wie aanbelt voordat u de deur opendoet
Video Doorphone 210
Marmitek introduceert 2 nieuwe mobiele, draadloze deurintercoms waarmee u direct kunt horen en/of zien wie er bij u voor de deur staat: de Marmitek Doorphone 170 en de Marmitek Video Doorphone 210. De Marmitek Doorphone 170 zorgt ervoor dat u overal in en om het huis de deurbel kunt horen en beantwoorden. Met een handzame draagbare ontvanger kunt u storingsvrij communiceren met degene die voor uw deur staat. Bepaal zelf of u open doet, of niet!

Is alleen communiceren niet genoeg? De Marmitek Video Doorphone 210 is een draadloze deurintercom mét camera waarmee u ook overal in huis kunt zien wie er bij u aanbelt voordat u open doet. De geavanceerde kleurencamera zorgt ervoor dat u dag en nacht personen goed zichtbaar in beeld krijgt. Dankzij de oproep gemist melding weet u altijd wie bij u voor de deur heeft gestaan. Van de laatste 10 bezoekers wordt zelfs een foto bewaard!
De Marmitek Video Doorphone 210 zorgt ervoor dat u zich veilig voelt in uw eigen huis.

Voor beide mobiele, draadloze deurintercoms geldt:
  • Eenvoudige installatie via bestaande bekabeling.
  • Solide, weerbestendige behuizing.
  • Digitale transmissie – zorgt voor storingsvrije gesprekken.
  • Smalle voordeur unit die past op de deurpost.
  • Open de deur op afstand m.b.v. een elektrische deuropener (optioneel verkrijgbaar).

De Marmitek Doorphone 170 en de Marmitek Video Doorphone 210 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor respectievelijk € 129,95 en € 189,95

Ook interessant