Keukens

Hoe afval ook mooi kan zijn in je keukenlade

Hoe afval ook mooi kan zijn in je keukenlade
Een vuilnisbak is een noodzakelijk kwaad in je (design)keuken. Om nog maar te zwijgen van meerdere sorteerbakken. Gelukkig is er ORGALUX die verschillende afvalemmers naadloos en bijna onzichtbaar op maat van je keukenlade kan integreren. Daarbovenop past de indeling met zijn neutrale, donkergrijze kleur in ieder interieur. Zo blijven de afvalemmers uit het zicht, maar toch binnen handbereik. Opgeruimd staat netjes!

Milieuvriendelijk

Als je in de keuken aan de slag gaat, krijg je onvermijdelijk te maken met verschillende soorten afval. Broodkruimels, groenteafval, verpakkingsmaterialen, noem het maar op! Afval sorteren is nog nooit zo handig geweest met het nieuwe afvalsysteem waar je de verschillende sets van afvalbakjes per afvalsoort kan combineren in je keukenlade. Met de verschillende emmertjes kan je onmiddellijk sorteren zonder te moeten nadenken wat waar hoort.

TIP: Maak afval sorteren makkelijker door met verschillende kleine afvalbakjes te werken. In combinatie met een grotere afvalemmer voor het gewone restafval, heb je op deze manier een ordelijke afvallade.

Orgalux - Hoe afval ook mooi kan zijn in je keukenlade

Gebruiksvriendelijk

De ORGALUX afvalset past gemakkelijk in een keukenlade, bijvoorbeeld onder de spoelbak, om snel te sorteren en recyclen. Daarbovenop is de afvallade ook beschikbaar met SERVO-DRIVE uno, wat betekent dat je geen handen meer nodig hebt om de vuilbak te openen. Zachtjes tegen het front duwen met de heup, knie of voet en de lade opent automatisch. Hygiënisch en handig als je je handen vol hebt met keukenafval! Zo blijft het front schoon en komt het afval netjes in de juiste emmer terecht.

Orgalux - Hoe afval ook mooi kan zijn in je keukenlade

Interieurvriendelijk

Dankzij de verschillende sets, is er altijd één geschikt voor jouw ladeafmetingen. En met zijn neutrale, donkergrijze kleur past de indeling ook in ieder interieur. Er zijn verschillende sets beschikbaar die individueel aangepast kunnen worden om optimaal gebruik te maken van de beschikbare laderuimte. In sommige sets is er naast de afvalemmers nog ruimte voorzien om schoonmaakproducten in op te bergen. De flessenverdeling zorgt hier voor overzicht en dat alles netjes blijft rechtstaan.

Ook interessant