Bedrijfsnieuws

Histor kleurt 'Designers against Aids'

Histor kleurt `Designers against Aids`
In de lijn van ‘Fashion against AIDS’ engageert Histor zich vandaag voor ‘Paint against AIDS’. Concreet kleurt het trendsettend merk het eerste internationale educatiecentrum van ‘Designers against AIDS’ in Deurne, Antwerpen. De renovatiewerken zijn volop bezig, begin 2010 zullen de eerste workshops plaatsvinden in het nieuwe hoofdkwartier.

Histor steunt het preventieve idee achter ‘Designers against AIDS’, een organisatie die in 2004 werd opgericht om de problematiek van HIV/AIDS meer onder de aandacht te brengen in de internationale media. Designers against AIDS benadert jongeren door samen te werken met bekende artiesten uit de wereld van muziek, mode, sport en kunst.

Momenteel wordt aan het nieuwe hoofdkwartier van Designers against Aids gewerkt. Het gebouw in Deurne zal ook het eerste International HIV/AIDS Awareness Education Center (IHAEC) huisvesten. Histor tekende voor het kleuradvies – het wordt een inspirerende groene thuisbasis – en levert ook de verf voor het nieuwe gebouw. Begin volgend jaar zullen er de eerste workshops en vergaderingen plaatsvinden.

Meer info: <www.designersagainstaids.com
Build for Life