Algemeen

Histor Glimmering Stone, 'n steengoede metamorfose

Histor Glimmering Stone, `n steengoede metamorfose
De lente kriebelt, nieuwe energie zindert door de lucht... voel jij plots ook het verlangen om je interieur een makeover te geven? Dat komt uit. Want Histor heeft nét een extra bijzonder effect gecreëerd binnen de Perfect Finish Highlights collectie. Glimmering Stone is een finishverf met koperen en zilveren deeltjes, die je muren in een handomdraai een glinsterend steen-granietachtig effect geven, én een extra laagje authentieke glamour. Nu alleen nog wachten op dat voorjaarszonnetje en sprankelende effecten maken zich van je muren meester...

Glimmering Stone is de laatste aanwinst in de collectie Perfect Finish Highlights. Met deze transparante finish maak je van je muren echte eyecatchers. Dankzij de koperen en zilveren deeltjes krijgen je muren een steen-granietachtig effect dat opleeft in het licht van een stralende lentezon.

TIP: Histor Highlights Glimmering Stone combineert perfect met warme grijs- en steentinten als ondergrondkleur.


Makeover ? Makkelijk!

Met z’n vieren zijn ze ondertussen, de opvallende Histor Perfect Finish Highlights van Histor: nieuwkomer Glimmering Stone met glinsterend granieteffect, Sparkling Sterling met glittereffect, Summer Gold met goudglans en Rainbow Pearl met parelmoereffect. Hun unieke effecten creëer je heel eenvoudig: je mengt de speciale Histor-glitters en -poeders met transparante Histor-verf en brengt deze met een roller aan op een (gekleurde) ondergrond. Et voilà: een stralend interieur met verrassende effecten en een spannend contrast tussen glanzend en mat.




Histor Perfect Finish Highlights praktisch

• verpakking Histor Perfect Finish Highlights = 0,75 l transparante verf met toevoeging (7 – 10 m2)
• geschikt voor steenachtige ondergronden, pleisterwerk, vezelbehang, gips en gipskarton
• niet geschikt voor vochtige ruimtes of voor buiten
• richtverkoopprijs: 33,45 EUR / 0,75 L
Build for Life