Het zwevende dressoir uit de PURE-lifestyle

2 januari 2018 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Het zwevende dressoir uit de PURE-lifestyle
Een designconcept voor huiselijke elegantie. Het zwevende dressoir uit de nieuwe SieMatic-lifestyle PURE verbindt het kookgedeelte op volmaakte wijze met het woongedeelte. Alle woonfuncties komen zo bij elkaar.
De kunst van het weglaten, tot in de perfectie uitgevoerd. Kenmerkend voor het design van de nieuwe collectie in de lifestyle PURE is de dialoog tussen lijnen en oppervlakken die consequent zichtbaar is gemaakt. Zelfs bij legplanken en dressoirs. Lijnen worden vlakken. Lijsten creëren de achtergrond van de ruimtes. Kubistische vormen vloeien uit in sculpturen. Grafische helderheid brengt de inrichting in perfecte balans met de architectuur. De nieuwe PURE-lifestyle, ontwikkeld in samenwerking met de Berlijnse architectuur- en designstudio KINZO, geeft het concept ‘minimalistische keuken’ geheel nieuwe contouren – en daarmee een uniek karakter.

Elegante omlijsting

Kenmerkend voor de nieuwe collectie is de elegante, twee centimeter smalle lijst die de inbouwelementen omkadert. Dit Frame Design trekt duidelijke grenzen, terwijl het tegelijkertijd ruimte geeft aan een grote verscheidenheid aan design- en opstellingsopties. Keukens in grote, open ruimtes worden daardoor individuele, sculpturale elementen of zelfs kunstwerken die zijn geďntegreerd in de omringende architectuur.

De ruimtes die omkaderd worden door twee centimeter smalle lijsten kunnen op talloze manieren ingevuld worden. De ranke, zwarte aluminiumprofielen met bijna ondoorzichtige glazen deuren contrasteren chic met het ‘lotuswit’ van de lijsten.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo