Isolatie

Het massief passiefhuis concept van Recticel Insulation

Het massief passiefhuis concept van Recticel Insulation is dé isolatieoplossing voor de woningbouw. Recticel Insulation heeft hiermee als innovator in isolatie toekomstgerichte oplossingen ontwikkeld om een antwoord te bieden aan de veeleisende isolatieregelgevingen.

Bij het bouwen van een passiefhuis is kwaliteitsvol en duurzaam isoleren dan ook cruciaal. Recticel Insulation is dé partner bij uitstek voor alle woningbouwisolatie, in de eerste plaats voor het bouwen van een massief passief huis. Goed isoleren doet men niet alleen omdat het goed is voor mens en milieu, het wordt ook vanuit de overheid opgelegd. Kies hierbij voor de hoogwaardige, perfect isolerende en uiterst duurzame oplossingen van Recticel Insulation. Goed isoleren is zeker niet noodzakelijk dik isoleren: door hun uitstekende isolatiewaarde zorgen de kwalitatieve isolatieplaten van Recticel Insulation, hoewel dun, licht en uitermate handig, steeds voor een optimaal resultaat.

Recticel Insulation heeft, als isolatiespecialist voor de woningbouw, een isolatieoplossing in huis voor iedereen. Zo isoleert Recticel Insulation elke woning van onder tot boven, ook voor wie niet kiest voor een passiefhuis. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, een lage energiewoning of passief huis, voor elk soort woning biedt Recticel Insulation de beste isolatieproducten aan.

Op Batibouw 2009 kan u kennismaken met de 5 topproducten van Recticel Insulation voor de woningbouw:
• Eurowall, de smalste spouwisolatie
• Powerroof, isolatie voor hellende daken
• Eurofloor, het comfort van een geïsoleerde vloer
• Eurothane Bi-3, duurzame isolatie voor plat dak
• Eurothane G, de ideale binnenisolatie

Met de duurzame isolatieproducten van Recticel Insulation bouwt u zelf een passiefhuis, maar evengoed een lage energiewoning of woning die voldoet aan de EPB-regelgeving. PUR en PIR isolatie zijn bovendien de meest kwalitatieve en toekomstgerichte woningisolatie. Daarenboven heeft Recticel Insulation, als enige fabrikant van harde isolatieplaten, een Keymark kwaliteitslabel. Zo voldoen de producten van Recticel Insulation aan de hoogste, Europese kwaliteitsnormen.

Meer informatie over het massief passiefhuisconcept vindt u op de website en blog www.massiefpassief.be

U vindt Recticel Insulation op Batibouw 2009 (van 26/02 tot en met 08/03) in Paleis 4, stand 518.