Architectuur

Het 2e Belgische wielerkampioenschap voor de architect

Op zondag 4 september 2011 organiseert verzekeringsmaatschappij PROTECT voor de tweede keer het Belgisch Wielerkampioenschap van de architect. Architecten ingeschreven op de tableau van de orde, zelfstandig raadgevend ingenieurs, interieurarchitecten, landschapsarchitecten, veiligheidscoördinatoren en landmeter-experten of zaakvoerders van de kantoren die deze activiteiten uitvoeren kunnen deelnemen.

Wat? Hoe?

In twee of meer leeftijdscategorieën zal er op een prachtige omloop van 12 ronden van circa 5 km in het Gentse (Wondelgem) gestreden kunnen worden om de titel Belgisch Kampioen van de Architect. Protect laat zich hierin ondersteunen door de Vlaamse Wielerbond, die alles professioneel in goede banen zal leiden. Zij voorzien sportafgevaardigden die de wedstrijd leiden, seingevers, ziekenwagen in de wedstrijd en dergelijke meer. De uitslag zal verschijnen op de website Wielerbond Vlaanderen.

Na de prijsuitreiking volgt een receptie met de partners: de uitgelezen kans om elkaar te ontmoeten in een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Dit sportieve evenement is een organisatie van verzekeringsmaatschappij Protect in partnership met Bank J. Van Breda & C°, wielerbond Vlaanderen en NAV. Aan de deelnemers wordt een kleine inschrijvingsbijdrage tbv 10 EUR gevraagd tvv van het goede doel.

De opbrengst van het event zal dan ook gestort worden naar het goede doel Yes project van CFP. Corporate Funding Programm (www.cfp.be) is een NGO waarbij Protect al geruime tijd actief deelnemer van is. Protect stemde immers enige tijd terug in om een specifiek project in Kaapstad te ondersteunen: het Youth Employment Skills- project. Dit YES project beoogt de jeugd uit de townships een degelijke opleiding te geven en te begeleiden naar werk

Architecten en ingenieurs die beweren dat ze vlotte jongens (of meisjes ) zijn, kunnen de daad bij het woord voegen en deelnemen.
In schrijven kan via een mail naar info@protect.be of door via deelnameformulier op de webstek www.protect.be alwaar ook het wedstrijdreglement kan geraadpleegd worden.

Ook interessant