Nieuwbouw

Herontwikkeling voormalige Honigfabriek in Koog aan de Zaan

Herontwikkeling voormalige Honigfabriek in Koog aan de Zaan
In Koog aan de Zaan staat de voormalige Honigfabriek van Dr. Oetker. Een karakteristiek fabrieksgebouw, dat nauw verweven is met de geschiedenis van de Zaanstreek. Eigenaar van de fabriek Riverside Lofts V.O.F. en Ten Brinke Vastgoedontwikkeling Enter BV ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst om tot herontwikkeling van deze unieke locatie te komen.

Het oude fabrieksgebouw ligt aan de Zaan. Momenteel worden er in het gebouw ruimtes verhuurd aan kunstenaars en creatieve ondernemers. Op het pand is een woonbestemming van kracht, de herontwikkeling zal plaatsvinden binnen deze vigerende woonbestemming. De fabriek zal worden afgebroken, waarna er vervolgens circa 100 appartementen met fraai uitzicht over de Zaan zullen worden ontwikkeld.

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling Enter BV is een joint venture met Ten Brinke Vastgoedontwikkeling. Beiden zijn onderdeel van Ten Brinke Group uit Varsseveld. Namens de eigenaren van het pand ondertekenden mevrouw Gina van Asbeck en de heer Maarten van Dijk het samenwerkingscontract, namens Ten Brinke Vastgoedontwikkeling Enter BV zetten de heren Harrie Brok en Tonny Gerritsen hun handtekening.

Herontwikkeling voormalige Honigfabriek in Koog aan de Zaan

Ook interessant