Algemeen

Herman Raes is nieuwe, dynamische voorzitter Isolatie Raad

De CIR, de Belgische Isolatie Raad, heeft sinds juni een nieuwe voorzitter. Herman Raes (zie foto), commercieel directeur Benelux Recticel Insulation, gaat dit engagement aan. Meteen wil hij de isolatiesector, en alle voordelen bij het isoleren in het kader van duurzaam bouwen, nog meer in de kijker plaatsen.

WEVELGEM – De Isolatie Raad van België (CIR) is de groepering van alle Belgische isolatiefabrikanten. Het platform is 10 jaar geleden opgericht met als hoofddoel het promoten van de noodzaak om alle gebouwen te isoleren. Dankzij deze organisatie kunnen de Belgische isolatiefabrikanten als één entiteit naar voren treden om gemeenschappelijke standpunten te verdedigen bij overleg met diverse overheidsinstanties en ngo's.

Herman Raes is de nieuwe, dynamische voorzitter van de Isolatie Raad. Hij wil het imago van de isolatiesector op een hoger niveau brengen, en alle troeven om gebouwen te isoleren in het kader van duurzaam bouwen, meer dan ooit in de kijker plaatsen. Voor hem is het belangrijk dat de CIR zich volledig toespitst op de opportuniteiten en bedreigingen die er zijn voor de sector. De isolatieproducenten zelf kunnen zich toeleggen op de sterktes en zwaktes.
Daarnaast is Raes ervan overtuigd dat de samenwerkingsverbanden met de overheden nog verder kunnen geoptimaliseerd worden.
Build for Life